Resultats partits cap de setmana 3-4 de març de 2012

Sevica Fontajau 16- 78 Reale Bàsquet Cadet femení Vilafant

Jugadores: Clàudia (24), Elena (17), Eva (11), Meritxell (8), Emma (6), Maria V. (6), Nora (6).

Parcials: 6-17, 6-15 (12-32), 4-22, 0-24 (4/46)
3/12 tirs lliures
Partit sense gaire complicacions menys l'encert en els tirs lliures que sembla que no tingui solucions.

Reale Bàsquet Preinfantil masculí Vilafant 51 - 30 Sevica Fontajau

Jugadors: G.Cuadrado (7), A.Crespo (4), M.Moncanut (2), A.Caritg (5),  I.Torres (2)–cinc inicial, A.Pararols (5), M.Pons (14),  M.Torres (2), P.Sala (6), N.Girones (4).

Faltes personals: 7

Partit plàcid pel Preinfantil Vilafant,  tot i les baixes importants. En tot moment el partit ha estat controlat gràcies a una seriosa defensa i als nombrosos contraatacs. Hem marxat a la mitja part amb un avantatge de 17 punts (31-14). A la represa, tot ha continuat igual i això ha permès jugar més minuts a jugadors vinguts de les categories inferiors. Al final, la  diferència s'ha quedat en 21 punts (51-30).

Crònica: Vicenç Cano.

Reale Bàsquet Mini masculí Vilafant 44 – 43 Sevica Fontajau
Jugadors: Palomeras (14), Torres (7), Pibernat (3), Sedano (5), Pons -cinc inicial-, Crespo (11), Alonso (2), Ayats (2), Puigmal, Insa. 14 faltes personals. Cap eliminat. 2 triples (Pibernat i Sedano), 3/8 en tirs lliures.

Parcials: 8-13, 0-2 (8-15), 8-3 (16-18), 4-2 (20-20), 7-9 (27-29), 1-6 (28-35), 10-2 (38-37), 6-6 (44-43).
Primera victòria a casa en un partit on a partir del segon quart s'ha notat una notable millora en la concentració i intensitat defensiva que ha quallat en un setè temps que ha decidit el marcador final. Tot i la millora en aquest aspecte, s'ha de treballar molt la construcció de joc on no s'ha apreciat a la pista la feina que es fa als entrenaments amb conceptes de tallar i passar.

Les Alzines B 29 - 79 Reale Bàsquet Mini femení Vilafant

(29-119)
Jugadores: Anna Caritg (15), Núria Caritg (16), Berta (8), Elena (21), Núria Ginesta (29), Íngrid (8), Aina (14), Clara (8).

Parcials 4-14, 6-6, 2-12, 3-15, 4-19, 7-21, 0-24, 3-8.

Partit disputat al pavelló de Salt, tot i que els hi va costar una mica entrar en el partit per l'adaptació al bot de la pilota i pel tipus de joc de l'equip contrari la diferència tècnica i física es vàren imposar amb un ampli resultat en el marcador final.

Unió Vedruna A 44 – 31 Reale Bàsquet Premini femení Vilafant

Jugadores: Íngrid (4), Nora (4), Amàlia (4), Estela, Carla (4), Èlia, Clara (7), Eva (6), Xènia (2).

Parcials: 2-0, 4-4, 7-6, 2-4, 8-6, 6-2, 5-9, 10-0.
Bon partit del premini davant del tercer classificat del grup. Les jugadores han sortit amb molt bona actitud des del primer minut i això s'ha notat durant tot el partit fins que a la vuitena part les forces han fallat. S'ha lluitat, s'ha anat al rebot, ens ha faltat aixecar més el cap per poder passar la pilota a les companyes que estaven en més bona posició, però en general s'ha treballat molt bé. Els dos equips a la pista han disfrutat i això s'ha notat en el joc.

Donar la benvinguda a l'Eva i felicitar-la pel seu primer partit!

C.B. Grifeu 73 - 30 Reale Bàsquet Premini Mixt Vilafant

Jugadors/es: Albert, Estel, Jan (4), Laia (4), Marc (7), Pau S. (2), Pau V. (4), Sergi (9).

Parcials: 8-2, 9-6, 14-1, 12-2, 10-3, 8-8, 18-4, 0-4.
Poca cosa a comentar del partit, potser no s'ha plantejat bé i s'ha jugat malament en quasi tots els aspectes. No s'hi han posat les suficients ganes ni geni; ha faltat actitud. Tot i això, destacar l'actitud d'alguns jugadors que sí que hi han posat ganes durant tot el partit o en moments puntuals.