Entrenament Barça: portes obertes




El Barça ens convida a veure el proper dijous 19 d’abril a les 19:00 h al Palau Blaugrana un entrenament de portes obertes de l'equip de bàsquet, on també hi haurà jocs i activitats amb la participació del públic.

Tots aquells que hi vulgueu assistir podeu inscriure-us fins el diumenge 15 d'abril al bar de la pista d'Els Pins o bé comunicar-ho a basquet@vilafant.com.

En cas de que hi hagués prou gent, s'organitzaria un autobús que sortiria a 1/4 de sis (les 17.15) de l'aparcament de Les Mèlies.


Editem per afegir més informació que ens ha arribat del Barça:

Jugadors, tècnics i aficionats compartiran una hora inoblidable amb exercicis, jocs i concursos amb tots els assistents.
Navarro, Sada, Marcelinho, Perovic, Vázquez, Wallace, Ingles, Ndong, Rabaseda, Lorbek, Eidson i Mickeal, amb Xavi Pascual al capdavant, compartiran una sessió d’entrenament, el proper dijous 19 d’abril, amb tots els socis i aficionats que vulguin gaudir del millor bàsquet d’Europa i, alhora, conèixer una mica millor els jugadors i el cos tècnic del Barça Regal.

Les portes del Palau Blaugrana s’obriran a les 18.40 hores i l’entrenament començarà a les 19 hores. Els primers minuts de la sessió seran espectaculars, amb exercicis ràpids i dinàmics que facin aixecar el públic dels seus seients. A la segona part, la interacció serà màxima, amb jocs i concursos que comptaran amb la participació de jugadors i aficionats.

Aquesta iniciativa és una acció conjunta amb 'El Club Super 3'. Per tant, es preveu que siguin molts els nens i nenes que s’animin a venir al Palau i descobreixin el bàsquet d’elit a través dels seus ídols. L’entrenament també s’oferirà en directe a Barça TV i Esport3. No caldrà retirar cap entrada prèviament. Només tenir ganes d’apropar-se al Palau.





Comentaris