Resultats partits cap de setmana 19-20 de maig de 2012

C.B Vedruna Palamós "B" 61-54 Reale Cadet Masculí Bàsquet Vilafant

C.B Vedruna Palamós"B"  - 61 - 15/29 TL, 2 Triples, 28 Faltes Personals, 1 Eliminat

Reale Cadet Masculí - 54 - Andreu (10), Batlle (7), Pau Castillo (4), Pablo (15), Arnau (5) - cinc inicial - Ion (7), Lluc (-), Guillem (4), Kike (2), Sergi (-), Àlex (-), . 14/32 TL, 2 Triples, Andreu, i Arnau, 24 Faltes Personals, 2 Eliminats, Batlle 39' i Arnau 40'.

Parcials: 10-15, 15-11 (25-26), 18-16 (43-42), 18-12 (61-54)

Derrota que esvaeix qualsevol possibilitat per lluitar pel sotscampionat.

Gran inici de partit (6-15 en el 9') que s'ha anat igualant a mida que s'anaven succeint les rotacions, on l'equip local va mostrar un fons de banqueta més equilibrat i intens en el joc. El cansament en els darrers minuts de l'equip titular, juntament amb les faltes i la superioritat física dels palamosins no ha donat opcions per lluitar pel partit en els darrers minuts.




Fotos Lluís Castillo. Més fotos, aquí.

Reale Cadet femení Vilafant 37-44 C.B. Llagostera

Jugadores: Elena, Clàudia, Nora, Emma, Eva, Meritxell, Maria G., Maria V., Paula.

Parcials: 9-14, 11-8 (20-22), 4-10 (24-32), 13-12 (37-44)
2 Eliminades, 10/39 Tl

Llagostera, 2 Eliminades, 11/22 Tl


Derrota del Cadet femení en la semifinal contra el CB Llagostera. Molts nervis a la pista que no van ajudar a fer un bon partit.







 Foto Àfrica Jou. Més imatges, aquí.

Reale Preinfantil Masculí Bàsquet Vilafant 33-73 C.B.Sant Feliu 

Jugadors Vilafant: Guillem (2), Ferran (6), Marc (5), A.Caritg (4), Isma -cinc inicial, A.Palol (9), A.Pararols (7), Nil.

Tirs de camp: 12/35
Tirs lliures: 9/23
Triples: 0/2
Rebots: 36 (4 ofensius)
Pilotes perdudes: 55 (no és un error d'impremta)
Pilotes recuperades: 8
Assistències: 6
Faltes: 12

Sant Feliu: Planas (3), Clara (6), Llorca, Quintana (10), Noldos (7) -cinc inicial, Lloveras (12), Gutiérrez (20), Comellas (9), Rubiano (4), Gualt (2).
Dos triples: Clara i Gutiérrez.
Tirs lliures:7/16
Faltes: 20

LíDER: capdavanter.
ESFORÇAR-SE: utilitzar la força física o moral per tal de vèncer una resistència o de aconseguir una cosa.
CAPAÇ: que té poder o facultats suficients; que té les condicions que calen. Poder esdevenir-se (una cosa).
MANCANÇA: absència d’una cosa necessària o convenient.
CONCENTRAR-SE: aïllar el pensament de coses exteriors.
INTENS: d'un grau extrem; que requereix un gran esforç.
Partit jugat a Lladó per culpa de la pluja amb només 8 jugadors disponibles, fet que no significa res ja que ja havíem  passat altres vegades aquesta situació i havíem mantingut el nivell. El partit ha començat igualat amb bones defenses de tots dos conjunts, s’ha arribat als 30 últims segons del primer període amb 5-7 al marcador i pilota pels locals: una mala decisió ha deixat l'últim tir al Sant Feliu i ens han fet un triple. El 5-10 al marcador, que només semblen 5 punts i una anècdota, és el resum del partit: males decisions una darrera l'altre i acabar doblats al marcador (en realitat més, 33-73).
Al segon període, més o menys, els mateixos errors puntuals que de mica en mica omplen la pica: una falta de CONCENTRACIÓ durant el partit deixa a un jugador sol sota cistella dos punts fàcils i final de període 11-19.
Al tercer període "gran reacció" dels locals amb parcial de 6-3. Pregunta: per què el període que dominem i som capaços de deixar a l'equip contrari en tres punts només fem sis punts? Resposta: fallar cistelles fàcils, no llegir quan es pot córrer i quan no i la bola continua cremant a les mans, no la passem ens la traiem de sobre. Siguem positius hem remuntat tres punts, 17-22, i queda molt partit, sembla que som l'equip capaç de defensar fort i ESFORÇAR-SE.
El quart període promet, sembla que l'equip local treu un cinc fort i compensat i l'equip visitant, al contrari, sembla jugar amb els millors a la banqueta. Res més lluny de la realitat, aquest període serà el definitiu, la pujada de la INTENSITAT defensiva, la falta de LÍDER a l'equip local i, per contra, el sorgiment del de l'equip visitant (que acabarà amb vint punts i sobre tot acabarà donant una lliçó de LIDERATGE, ESFORÇ, INTENSITAT i CONCENTRACIO) ha fet sortir els colors als del Vilafant. A partir d'aquí s'ha fet la llum i han sortit totes les MANCANCES: concentració de jugadors a mitja pista quan fan pressió, intentar passar pel mig de dos jugadors botant,voler passar la pressió amb passades fluixes i bombejades, no blocar el rebot i donar segones opcions, no oferir-se al company per ajudar-lo. Resultat d'aquest període:2-17 amb parcial de 0-10 en dos minuts sense possibilitat de temps mort. Això acabarà amb el partit:19-39 a la mitja part que ha fet que el Vilafant baixi els braços sense CAPACITAT per la remuntada.
Al cinquè  i sisè període més del mateix. No hi ha conte per explicar a les pel·lícules ho arreglen al vestuari però jo no sé fer-lo. JO sé treballar tot el partit, 40 minuts, amb 20 no tinc prou per guanyar. Parcial de 7-24 i 26-63 de sumar períodes amb només 10 minuts per jugar.
Resultat final: 33-73 hem rebut 40 punts de diferència d’un equip al que havíem guanyat els tres partits anteriors. Com sempre ni la falta de jugadors ni la diferència d’edat és excusa. Per cert el millor jugador dels visitants, Gutiérrez, és mini.








Fotos Àfrica Jou. Més fotos, aquí.

Reale Mini masculí Bàsquet Vilafant 91-61 Pare Coll 

Jugadors: Palomeras, Crespo, Insa, Sedano, Pons, Puigmal, Ayats, Pibernat i Alonso. Tots els jugadors van anotar com a mínim 2 punts. Cap eliminat.

Partit molt fluix que es va guanyar per la diferència assolida en els 3 primers temps, on l'equip local va jugar relativament bé. A partir de l'aleshores, un pèssim treball defensiu va desembocar un joc molt irregular que no reflecteix el treball dels entrenaments. A destacar, però la actitud i la defensa d'en Miquel Puigmal.

 
 
 
 
 
 Fotos Àfrica Jou. Més fotos, aquí.

CB Maçanet 40 - 90 Reale Mini femení Bàsquet Vilafant

Jugadores: Anna (4), Berta (16), Amàlia, Elena (14), Núria (11), Ingrid (5), Aina (30), Clara (10).

Parcials: 7-8, 2-15, 5-8, 4-11, 2-13, 9-12, 6-19, 5-4.
Bon treball defensiu que ha permès el control del rebot i la sortida de contra-atac, i s'ha controlat la selecció del tir jugant possessions una mica més llargues quan ha convingut.
Tot l'equip ha estat molt concentrat en tot moment per tal d'assegurar la tercera plaça del campionat.
A destacar la feina de l'Amàlia, ja que, tant ella com altres jugadores de l'equip premini ens han ajudat aquest any per poder assolir aquesta posició al campionat.
Estic convençut que totes les jugadores són molt conscients de que es treballa pel bé comú i que una actuació individual és gràcies al treball de les altres, però en aquesta ocasió no puc deixar de destacar l'actuació de l'Aina amb 30 punts anotats, assistències, pilotes recuperades... una actuació excel·lent!


Reale Premini femení  Bàsquet Vilafant 14-46 CB Castelló

Jugadores: Íngrid (2), Laia (3), Nora (2), Estela (3), Carla, Estel (4) i Xènia.

Parcials: 5-6, 2-15, 2-11, 0-7, 5-7.
Partit marcat per les baixes del Vilafant (5 jugadores) i pel fet que la majoria de les jugadores rivals eren més fortes i altes que nosaltres. Tot i això, l’actitud de les jugadores ha estat bona, amb l’excepció de dos quarts on ha regnat el desconcert: mala col·locació en defensa, poca lluita al rebot que ha donat al rival l’opció de tirar tantes vegades com calgués fins encistellar, males passades i moltes dificultats per sortir a l’atac amb pilota. Però després les jugadores han reaccionat, han lluitat totes les pilotes i han jugat el millor que han sabut.
Agrair a les jugadores l’esforç que han fet perquè tot i saber que no era un partit fàcil no s’han arronsat en cap moment.
Desitjar que totes les lesionades i malaltes es recuperin ben aviat i puguin participar dels dos últims partits que queden!
 
 
 
 
 Fotos Àfrica Jou. Més fotos, aquí.

Comentaris