Cròniques partits 29 de setembre de 2012

Bàsquet Vilafant70 – Adrià (13), D. Brun (13), Vidal (3), Burgas (2), Pere (12),– cinc inicial – Alexis (-), Pau Capel (2), Aleix (1), Pau Castillo (3), Agus (-), Micky (21). 23/39 TL, 3 Triples, 2 Micky  i Adrià, 27 Faltes, 1 Eliminat, Vidal.

C.B. Sarrià de Ter – 63 – Sureda (12), Ferrer (12), Amat (9), Roldan (8), De La Muñoza (5) – cinc i
nicial – Zomer (-), Fernandez (1), Martínez (12), Morales (4). 16/28 TL, 3 Triples, 2 Sureda i Ferrer. 32 Faltes, 4 Eliminats, Sureda, Ferrer, Roldan i De La Muñoza.

Parcials: 21-8, 9-17 (30-25), 18-17 (48-42), 22-21 (70-63)
Excel·lent partit el vist al Pavelló Municipal de Vilafant davant uns 100 espectadors que no van parar d’animar en tot moment a l’equip local.

1r Quart; “El camí a seguir”
Després d’uns primers minuts igualats (9-8 al 7’) la intensitat defensiva i l’alt ritme imposat pels locals han permès provocar ràpides transicions que els gironins no han pogut contrarestat permetent acabar el quart amb un clar 21-8, gràcies a la direcció d’en Burgas, la intensitat d’en Micky i en Pere i a la velocitat de l’Agus i en Capel.

2n Quart; “Mai podem baixar els braços”
La poca concentració en els primers minuts i la falta de físic en els darrers han fet que el segon fos el quart més fluix de l’equip fent que al descans, l’avantatge es reduís a només 5 punts.

3er Quart; “Em dic Pau Castillo, recorda el meu nom”
Els primers minuts dels 3er quart han estat els millors del partit amb un parcial de 12-1, assolint el màxim avantatge (42-26 al 26’), on el treball en la direcció d’en Pau, ha permès generar situacions clares d’avantatge que l’Adrià, en Vidal i en Brun han aprofitat per anotar, però un cop més la baixada física, més la confiança del resultat i duresa del rival, han tret del partit a l’equip rebent un parcial de 2-11 en els darrers 2’, deixant el marcador obert pel decisiu quart.

4t Quart; “Els galons es guanyen a la pista”
El darrer quart ha continuat la tònica dels darrers minuts del 3er, on el rival ha seguit jugant dur i portant el joc al límit, i només en David era capaç de mantenir els vilafantencs dins el partit i quan semblava que els visitants se’n sortirien (58-61 al 38’) ha aparegut un immens Micky anotant de tots els llocs i carregant-se l’equip a l’esquena (21 punts, 7/9 TL, 2 Triples) que acompanyat de l’encert en els tirs lliures de la resta de l’equip (11/15 en el darrer quart) ha permès una victòria important per continuar fent créixer l’equip.

Preinfantil masculí Bàsquet Vilafant 58 8 C.B. La Bisbal

Marcador tancat al 6 periode.

Anotadors, Guillem (12), Nil (2), Ferran (2), Marc (4), Àlex Alonso (4), Àlex Palomeras (8), Arnau Caritg (4), Isma (6), Pep (16).

Partit plàcid per començar la temporada, on la baixa qualitat del rival va fer que el partit es decantés ràpidament a favor dels local, finalitzant la mitja part amb un marcador de 40-4. A partir de la mitja part i fins a l'acabament del partit, l'equip local va jugar sense botar a tota la pista, i es va poder comprovar que tot i el·laborar jugades de gran qualitat, encara es tenen moltes mancances a l'hora d'ocupar els espais a pista, triar la millor opció a cada jugada, efectuar bones passades, i la recepció defectuosa de moltes d'aquestes.
Resumint, molt bona actitud defensiva per part dels jugadors i bona predisposició a realitzar les tasques encomanades pels entrenadors. FELICITATS i a continuar treballant.

C.B. Fontajau 6 56 Mini femení Bàsquet Vilafant
Jugadores: Íngrid, Eva, Laura, Cèlia, Alba, Èlia, Carla, Clara, Estel i Ruth (lesionada).
Parcials: 4-0, 24-1, 9-0, 13-0, 14-0, 11-1, 16-0, 16-4

Primer partit de la temporada i el mini femení del Bàsquet Vilafant comença amb derrota com a visitant a la pista del Fontajau, davant d'un equip amb molta qualitat individual i col·lectiva.

Els primers quatre quarts ha faltat intensitat i ritme tant en atac com en defensa. La pista se'ns ha fet llarga tant en l'atac com a l'hora de baixar a defensar. Ha faltat córrer més, saltar més el rebot, saber a qui defensàvem i no estar tan emporuguides. Després d'un segon quart en què no s'ha aconseguit superar la pressió a tota la pista de les gironines, mica en mica, s'ha anat millorant. Sobretot en els darrers quatre quarts s'ha millorat en el joc; hem perdut una mica la por i hem començat a arribar a la cistella d'atac i hem començat a tirar a cistella.

Dit això a entrenar fort i a corregir errors!

Mini Masculí Bàsquet Vilafant 20 – 70 CB l'Escala
Bàsquet Vilafant - 20 - Lluís (3), Pau S. (-), Arnau A. (8), Miquel (-), Andrei (5), Arnau P. (-), Pau V. (4), Marc (-), Natxo (-) i Joel (-). 1/5 TL, 3 Triples, 2 Ayats i Andrei. 15 Faltes Personals. Cap Eliminat
CB. l'Escala - 70 - 4/16 TL, 5 Triples, 10 Faltes Personals, Cap Eliminat

Estrena de pavelló amb clara derrota del mini. Cal treballar molt als entrenaments i aprofitar el temps. Sense escoltar no es pot millorar. Per contra, molt bona actuació del nous jugadors, on destaquem l'actitud tant d'en Natxo com de l'Andrei i també l'aportació dels dos preminis, els Pau's, on en Vergés ens ha demostrat que la nissaga continua i cada vegada més millorada.