CE Onyar 95 – 45 Mini femení B. Vilafant

Jugadores: Íngrid, Carla, Ruth, Alba, Laura, Cèlia.

El mini femení ha jugat com a visitant contra el C.E. Onyar. Avui no érem prou jugadores, la normativa marca que s'ha d'anar amb un mínim de 8 jugadores i degut a les baixes pel partit hem anat amb 6. Per tant, com a alineació indeguda sabíem que el partit estava perdut abans de jugar-lo. Els entrenadors dels dos equips vam acordar fer 6 parts en lloc de vuit i permetre fer canvis en qualsevol moment.

Tot i això, les jugadores han fet el millor partit del que va de temporada; sobretot en atac on han entrat sense por han fet canvis de mans i han aixecat el cap.

En defensa han badat una mica alhora de el balanç i de defensar entre jugadora i cistella, però segurament aquests errors són fruit del desgast físic que produeix jugar tants quarts de manera consecutiva.

Tot i els bons atacs del Vilafant, l'Onyar ha aprofitat molt bé la superioritat física i la profunditat de banqueta realitzant una pressió a tota la pista durant tot el partit. Res més a dir, millorarem en els entrenaments els errors a corregir.

També vull des d'aquí donar les gràcies a tots els pares per venir a un partit que abans de jugar-lo ja sabíem que estava perdut.

Comentaris