Crònica: Premini femení B. Vilafant 36 – 42 C.B.Grifeu Llançà

Jugadores: Mar, Estel, Xènia, Núria, Cecília, Laia, Nora, Alena, Amàlia i Estela.

Parcials: 8-8, 7-2, 2-12, 2-6, 6-0, 8-2, 3-2, 0-10.
Derrota ajustada contra el C.B. Grifeu Llançà. Una altra vegada hem jugat un partit amb molts alts i baixos, mostrant totes les coses que hem après i també ensenyant tots els nostres punts febles.

Els dos primers quarts han estat segurament els millors: hem sortit sense problemes de la pressió a tota la pista, hem jugat amb rapidesa, aixecant el cap i passant, acabant bons contraatacs i amb bona actitud defensiva. Al tercer i quart quart hem tingut els primers daltabaixos: hem baixat molt l’atenció i la intensitat i hem començat a precipitar-nos: mala selecció de passades, moltes vegades amb la sensació de què ens trèiem la pilota de sobre, no sortíem amb comoditat de la pressió, poc encert de cara a cistella i poca intensitat defensiva que ha permès a l’altre equip encistellar amb facilitat. El cinquè, sisè i setè quart hem millorat una mica, però no prou com per avançar-nos més en el marcador. El vuitè quart ha estat molt fluix sobretot en defensa, tancades a dins la zona esperàvem que les de Llançà anessin jugant: el seu gran encert de cara a cistella ha decantat la victòria per l’equip visitant.

La part positiva és que hem vist de què som capaces de fer; la resta és qüestió de continuar treballant amb ganes als entrenaments i sortir amb la màxima intensitat als partits.














Fotos: Joan Fàbrega i Jordi Rigall.

Comentaris

Anònim ha dit…
Equip de Govern de l'Ajuntament de Vilafant: és urgent disposar d'un servei de begudes i menjars al pavelló. És totalment inacceptable.
Bàsquet Vilafant ha dit…
Moltes gràcies pel vostre missatge! Seguirem parlant amb l'Ajuntament sobre aquest tema, de moment, no podem fer res més, però seguirem informant de les queixes que ens arriben,
fins aviat,