Premini Masculí Vilafant 51 - 47 Escolàpies Figueres

Jugadors: Àlex Lara, Pau Sala, Àlex Cuadrado, Viktor Ordóñez, Albert Gualda, Jan Jou, Isaac Chavarría, Nil Rodríguez, Pau Vergés, Pep Burgas, Sergi Casellas i Damià Vidal. No convocats: Neó Jou (Lesió).

Parcials: 10-0, 4-4, 10-4, 6-4, 2-18, 10-2, 0-13, 9-2.
Victòria molt ben aconseguida i ajustada contra un rival que a casa seva es va perdre de 15 punts. S'ha realitzat un partit magnífic, lluitant tots els rebots, sortint molt bé als contraatacs (aixecant el cap i no fallant ocasions d'1x0) i demostrant altra vegada que no és necessari realitzar pressió tot el camp durant tot el partit per tal de guanyar-lo. Encara que a la mitja part semblava que el partit estava controlat, un mal cinquè i setè quart han fet perillar el marcador amb uns parcials de 2-18 i 0-13 on l'equip local no ha estat capaç de superar la pressió rival realitzada (s'han perdut moltes pilotes) i on l'entrenador assumeix gran part de la culpa. Tot i això, tant en el sisè com en el vuitè quart ens hem pogut recuperar d'aquests dos parcials tant negatius, obtenint una gran victòria. Felicitar a tots els jugadors per la gran feina realitzada i sobretot per la gran defensa realitzada a partir de mig camp (a excepció d'alguns moments puntuals que ens hem despistat). Així doncs, a seguir treballant als entrenaments amb la mateixa dinàmica, que de moment, és molt positiva.

Per acabar, afegir que el dimarts torna a l'equip en Neó, que ha estat lesionat fins ara i només ha pogut participar a un entrenament. Per tant, gran notícia i dimarts, equip al complert!