Crònica: Cadet masculí Bàsquet Vilafant 61 - CE Onyar 56

Jugadors: Pau B.(9), Martí D.(4), Roger(6), Martí P.(8), Andreu(14), Pau V.(4), Pau C.(12), Sergi, Lluc(2), Arnau, Kike(2).

Parcials: 19-18, 10-11, 18-9, 14-18.
1 expulsat - Pau C.
Triples 2 .- Pau C. Tirs lliures 17 de 28

Partit molt disputat. Primera part molt igualada. Segona part amb un quart per cada equip i la victòria per nosaltres.

En la primera part cap dels dos equips ha marxat del marcador. Amb un primer quart on ha destacat l'alta anotació i un segon quart més controlat, on ells durant el minut 8 han marxat de 5 punts, que hem recuperat en els dos següents, per anar al descans amb empat al marcador. Tercer quart amb un dos parcials nostres de 7-0 al principi i 6-0 al minut 7, que ens ha permès desenganxar-nos en el marcador. Però no hem matat el partit i en els dos últims minuts un 0-8 els ha fet agafar aire. Últim quart d'infart, amb una gran recuperació per part de l'Onyar, en els primers 5 minuts, fent pressió tota la pista i sortint molt ràpid a l'atac. Però els últims 5 minuts del partit han estat del Vilafant i amb un 12-6 podem dir que seguim INVICTUS.