Crònica Mini masculí B.Vilafant 52 - CB Roses 56


Han jugat: Corral, Cobas (6), Pibernat (2), Pons, Nístor (12) -cinc inicial-, Chavarría (2), Nogués (4), Ayats (18) i Casellas (6). 3 Triples (1 Cobas i 2 Ayats). 15 faltes personals, 1 eliminat, Nogués. 1/5 en tirs lliures.

Darrer partit de la primera fase i primer que l'equip juga amb l'actitud correcte. Només els problemes en defensa han evitat la primera victòria de la temporada en un partit on s'ha començat a recollir els fruits dels entrenaments. A destacar la contribució de l'Ayats que ja porta dos partits amb molt d'encert atacant, el treball de Cobas i Nogués pujant la pilota, la feina a prop de la cistella de Nístor i Pons (6 rebots defensius) i l'aportació dels dos preminis -Chavarría i Casselas- que va ser més que complerta. A la que en Corral recuperi el temps que ha faltat, segur que serà un valor fort en defensa. Agrair a en Pibernat -i als seus pares- que vingués a jugar 3 parts malgrat els compromisos familiars. També els nostres ànims per en Puigmal que està absent de les pistes per problemes de salut. Esperem que et recuperis molt aviat.

Volem destacar la presència a la banqueta del nostre padrí, en Sergi -jugador del sènior- que ens ha estat animant tot el partit.

 
 
 
 
 
 
Fotos: Àfrica Jou. Més imatges del partit, aquí.


Comentaris