Crònica: Preinfantil masculí Bàsquet Porqueres 66 - Bàsquet Vilafant 54


Jugadors: Pararols, Guille (11), Nil (2), Ferran (8), Àlex C., Marquitos, Àlex A., Àlex P (7), Caritg (14), Isma (5), Pep (7), David.

Parcials:18-19;18-14;20-11;10-10.
21faltes de Porqueres contra 7 de Vilafant

Partit jugat a Porqueres contra un dels rivals de la segona fase. Si la impressió donada és certa més valdria no haver-se classificat entre els tres primers.Aquest dissabte s'ha vist un equip sense ambició molt lluny de l'equip que es va veure a Sant Narcís. Dos parcials de 13-2 i 14-4 a dos períodes han acabat amb el partit. El fet de que només hagin anotat 7 dels 12 jugadors vol dir que alguna cosa no funciona.

A més a més, la falta de concentració de certs jugadors (sempre els mateixos), la falta d'actitud d'altres (sumada a la concentració en un mateix jugador ja pot ser una bomba) suposa regalar 20, 30 punts per partit, més les cistelles fàcils que fallem són un pes massa gran per tirar endavant un partit.Solucions possibles: tancar el rebot, defensar els talls, lluitar les pilotes dividides...
Per fer tot això no fa falta ser jugador de la selecció territorial, només cal tenir ganes. Per cert, el jugador que tenim a l'equip que sí és de selecció no té aquests errors.
Potser és més fàcil anar amb menys jugadors als partits importants, però no crec que sigui el millor encara que és el que donaria resultat més aviat. Com sempre he dit el resultat no és el més important, però això no vol dir renunciar a guanyar només per falta de treball.

Si no es treballa més no es podrà competir a la pròxima fase.
 
 
 
 Fotos: Dani Cuadrado.

Comentaris