Mini masculí: Bàsquet Vilafant 52 – CB Banyoles B 29

Han jugat: Puigmal (5), Cobas (10), Jou (12), Pibernat (3), Sala (10) -cinc inicial-, Corral, Vergés (3), Ayats (7) i Pons (2). 16 faltes personals. Cap eliminat. 4 triples (Cobas, Jou, Puigmal i Ayats). 9/19 en tirs lliures.

Primera victòria de la temporada fonamentada en un canvi en la intensitat a la pista propiciada per l'excel·lent direcció del joc per part d'en Jou, en Sala, en Vergés (confirma que la saga segueix) i en Puigmal. El primer quart amb un 12 a 2 a favor dels locals ha permès assentar un avantatge que s'ha mantingut fins al final. Cal destacar, però, que en el moment en que no s'ha tingut intensitat el quart s'ha perdut (9-11, en el segon i 7 a 4 en setè). A nivell individual, destacar a Cobas que ha estat molt actiu en tot el partit recuperant moltes pilotes que ens han permès sortir amb velocitat.

La conclusió és simple: si hi ha intensitat, podem ser competitius davant de qualsevol equip. Si no la tenim, el nostre joc cau en picat. Felicitats a tots, i ànims!!!!!Fotos: Àfrica Jou. Més fotos del partit, aquí.


Comentaris