Infantil femení: CB Sant Gregori 55 – Bàsquet Vilafant 47

Jugadores: Anna Caritg (2), Núria Caritg (4), Paula (3), Clara (2), Maria, Emma (9), Elena (5), Núria Ginesta (6), Ingrid (3), Aina (9)

Parcials: 3-10, 17-15, 21-15, 14-7
Partit amb dues parts ben diferenciades, primera part amb molt bona tasca defensiva, paciència en atac amb poques pèrdues de pilota i buscant sempre posicions d'avantatge en l’un contra un i controlant perfectament el rebot defensiu.

La segona part tot el contrari, tot i els advertiments que s’estava perdent intensitat defensiva i que la dinàmica de joc no era la correcta per tirar endavant el partit no s’ha sabut reaccionar i l’avantatge obtinguda anteriorment s’ha anat perdent de mica en mica arribant al setè període amb un resultat de 46-47. S’ha efectuat un darrer període nefast amb un resultat de nou a zero fruit d'aquesta dinàmica negativa que es portava des de la mitja part. Ja ens va passar el darrer partit jugat fora de casa però l’avantatge va ser suficient per guanyar el partit, en aquest cas no ha estat suficient i evidentment com dic sempre els tirs lliures han decidit en bona part el marcador , llançats 13 fets 4, equip del Sant Gregori llançats 18 fets 11. Esperem que per properes vegades es facin les oportunes correccions.