Partit preinfantil masculí B. Vilafant 66 – Pia Olot 40


Jugadors: Arnau Pararols (5), Guillem (12), Nil (4), Ferran, Alex Crespo (4), Marc (8), Alex Palomeras (6), Arnau Caritg (12), Ismael (8), Pep (5)

Tirs lliures: 1/9

Si ens fixem amb el resultat i no hem vist el partit, podem pensar que va ser un gran partit on l'equip local va fer una gran defensa deixant l'equip contrari a 40 punts.

Doncs no! Personalment crec que ha estat el partit més fluix de tota la temporada. Tot l'equip estava apàtic, desganat i sense cap mena d'orgull propi.

Després de les derrotes sofertes contra bons equips on vam fer un gran esforç d'intensitat i ganes, ens trobem amb la visita del que crec pot ser el pitjor equip del grup, i ens posem a la seva alçada, efectuant un partit pèssim.

Abusem del bot quan no toca, no aixequem el cap, passades toves, defensa fluixa. Només quan se'ls va prohibir botar es va beure que som capaços de sortir ràpid al contraatac i mitjançant passades arribem sota cistella amb gran facilitat.

Avui no us podem felicitar per la Victoria, no us ho mereixeu.

Recordeu la vostra actitud durant el temps de joc i banqueta i compareu-la amb la de les noies infantils, i fins i tot amb la vostra mateixa animant a les noies en el seu partit. Alguna cosa falla.

Fins dilluns.








Fotos: Dani Cuadrado, Àfrica Jou.

Comentaris