Premini femení: Bàsquet Vilafant 34 - Masmitjà 52

Jugadores: Estela, Xènia, Cecília, Laia, Nora, Alena, Amàlia, Núria, Mar (malalta), Estel (no ha pogut venir).
Parcials: 0-9, 9-2, 6-10, 0-6, 0-5, 3-14, 6-4, 10-2.
Partit amb moments molt diferents, potser podríem resumir dient que en general ens ha faltat empenta i encert. L'encert ja arribarà si continuem treballant. L'empenta, la intensitat, la concentració... l'hem de poder mantenir durant tot el partit.
Hem començat a jugar amb molt poca intensitat tant en defensa com en atac, el que ha provocat que el Masmitjà arribés sense cap mena de problema a la nostra cistella i que nosaltres perdéssim moltes pilotes.
El segon i el tercer quart, sobretot el segon, hem jugat molt millor; hem lluitat, hem saltat al rebot, hem corregut i això ens ha permès sortir bé al contraatac i recuperar bé en defensa. El quart, cinquè i sisè quart hem tornat a estar bastant fora del partit; perdíem pilotes fàcilment i ens costava arribar a defensar, lluitar pel rebot i tampoc ens ha ajudat el poc encert que teníem de cara a cistella. Els darrers quarts s'ha jugat molt millor, sortint ràpides al contraatc, fent bones circulacions de pilota, lluitant per tots els rebots i ben col·locades en defensa.
Tot i no ser un bon partit, s'han vist també alguns avenços tant a nivell individual (fintes, canvis de mà, bones defenses en alguns moments, saltar al rebot), com en equip (finalitzant 2x1, circulant bé la pilota i fent ajudes en defensa). Ens hem de quedar amb les coses bones que hem fet i mirar de ser capaces de fer-les durant tot el partit.
Esperem que després d'un mes d'entrenaments molt irregulars, amb poca assistència per lesions, malalties i altres motius, poguem tornar a la normalitat i entrenar totes plegades (esperem que els virus ens deixin!).
Agraïm molt l'esforç de la Cecília i la Nora que tot i no trobar-se bé han jugat el partit amb les seves companyes i esperem que la Mar es recuperi ben aviat.