Premini Masculí: CB Farners 45 - Bàsquet Vilafant 56

Jugadors: Àlex Lara, Pau Sala, Neó Jou, Àlex Cuadrado, Albert Gualda, Jan Jou, Isaac Chavarria, Pau Vergés, Pep Burgas, Sergi Casellas i Damià Vidal. No convocats: Viktor Ordóñez (Mini) i Nil Rodríguez (Mini).

Parcials: 11-4, 7-9, 6-6, 10-2, 5-16, 6-5, 0-4, 0-10.

Segona victòria consecutiva en aquesta segona fase.

"Son" i "fred" eren les paraules que em venien al cap a les 7:15 del matí a l'hora d'agafar el bus, ja que era el cop que havíem de marxar més aviat de Vilafant per anar a jugar un partit. Al tornar a pujar al bus per tornar a Vilafant, les paraules anteriors, les he canviat per "felicitat" i "satisfacció", i és que el partit jugat ha estat ESPECTACULAR.

Tots els jugadors, i repeteixo, TOTS, han aportat coses positives per l'equip i gràcies a això s'ha pogut aconseguir una victòria molt merescuda. A la primera part, tot i que hem estat molt forts en defensa i jugant còmodament en atac, les cistelles no han entrat la qual cosa ha fet que anéssim al descans perdent de 13 punts. A la segona part hem seguit jugant el nostre joc, però amb més ganes i amb més concentració, fet que ha permès remuntar els 13 punts de diferència i acabar guanyant el partit per +11. Si alguna cosa negativa es pot dir del partit és que en alguns moments puntuals ens ha faltat anar més al rebot. Per contra, destacar que no s'han perdut tantes passades com als partits anteriors.

Un detall important a tenir en compte és que no hem anotat cap triple (de molt pocs intentats) i és que a base de treballar en els entrenaments hem entès que si juguem més oberts, creem més espais, fet que permet entrar a cistella amb més comoditat i anotar més fàcilment i per tant, no haver d'abusar tant del tir exterior.

En definitiva, un gran partit jugat i és que si tots hi posem esforç en fer les coses, arriben les recompenses!