Premini masculí: Unió Vedruna 57 - Bàsquet Vilafant 71

Jugadors: Pau Sala, Neó Jou, Viktor Ordoñez, Albert Gualda, Jan Jou, Isaac Chavarria, Nil Rodríguez, Pau Vergés, Pep Burgas i Damià Vidal. No convocats: Àlex Lara (Mini), Àlex Cuadrado (Mini), Sergi Casellas (Baixa).

Parcials: 3-11, 4-12, 0-5, 7-7, 5-7, 8-8, 8-15, 22-6. 
Tercera victòria consecutiva en aquesta segona fase. Tot i que l'escalfament realitzat abans de començar el partit donava a pensar el pitjor, l'equip ha sortit molt concentrat a la pista i ha jugat com s'ha de jugar (fins al 7è quart). Tot i que hem tingut alguns errors en defensa i encara ens falta anar més al rebot, hem jugat com un equip en tot moment, defensant fort, anticipant-nos a les línies de passada, passant bé la pilota, buscant cistelles fàcils, etc. A més, molt content perquè poc a poc, tots els jugadors ens anem atrevint a provar coses i això és el que ens permet anar millorant com a jugadors i com equip!

Per contra, tenim el 8è quart, que ens serveix a tots de lliçó: el partit s'acaba quan l'àrbitre pita el final del 8è quart i tots els jugadors hem de ser capaços de donar la cara per l'equip i no empetitir-nos davant un parcial en contra i deixar de defensar!!!


Comentaris