Mini masculí: B. Vilafant 45 - CB Castelló 38

Han jugat: Puigmal, Corral (2), Sánchez (8), Pons (4), Lara -cinc inicial-, Ordóñez, Pibernat (4), Noguers, Ayats (4) i Nístor (23). 13 faltes personals. Cap eliminat. 5/8 en tirs lliures.

Partit extremadament irregular amb molts alts i baixos en la intensitat del joc per part d'ambdós equips. El Vilafant ha començat amb una actitud correcta els dos primers quarts (15-5 i 8 a 2) però aleshores ha arribat la muntanya russa de joc i concentració amb un tercer quart horrorós pels locals (0-6), un empat a 6 al quart temps, una sortida brutal en el cinquè temps (13-0), una desfeta dels amfitrions nefasta al sisè temps (0-14), un setè quart per oblidar de tots dos equips (2-3) i un últim quart més o menys correcte pels locals (6-2) que ens ha donat la victòria contra un rival amb qui es va perdre de 2 a la seva pista.

Si tirem de tòpics direm que un partit dura 48 minuts i no es pot pensar que jugant-ne bé 16 la feina està enllestida. Si tothom no està al 100% concentrat a la pista i treballant, passem de fer coses ben fetes a donar una imatge impròpia d'uns jugadors que saben i poden fer molt més del que a vegades fan. Tot i això, creiem que la base hi és i començar guanyant aquesta segona volta contra un equip que ens havia guanyat a l'anada, ens ha de servir d'estímul per treballar. Cal recuperar, però, l'actitud de fa un parell de partits enrere on la concentració era màxima durant tot el partit.