Mini masculí: Apa Vedruna Palamós 56 – B. Vilafant 58

Han jugat: Puigmal (2), Corral (12), Cobas (10), Pibernat (5), Nístor (14) –cinc inicial-, Nogués (2), Sánchez (4), Ayats (6) i Pons (4). 12 faltes, cap eliminat. 2 triple (Ayats i Pibernat), 2/9 en tirs lliures.

Parcials: 5-14, 4-9, 8-8, 11-7, 3-4, 7-7, 6-2, 12-7.

Últim partit de la competició oficial que ens ha regalat els dos millors quarts de tota la lliga per qualitat de joc (els dos primers) i on es poden apreciar, més enllà del resultat, coses interessants com ara que tots els jugadors han anotat punts i que jugadors que tot just aquest any comencen a jugar a bàsquet cada vegada aporten més a l'equip.

Ha arribat el moment de fer balanç de temporada i els entrenadors considerem que hi ha hagut una evolució correcte per part de tots els jugadors, cosa que ens fa estar satisfets. Per altra banda –ja sabeu que en Pere i jo sempre hem de tenir un “però” a punt– pensem que s’hauria pogut millorar molt més si l’actitud col·lectiva hagués estat millor en alguns entrenaments. De tot se n’aprèn, i estem convençuts que l’any que ve no es repetiran aquests errors i que la progressió en el bàsquet d’aquests jugadors (i entrenadors) continuarà.

Per anar acabant, en nom d’en Pere i meu volem agrair al nostre coordinador Miquel Vilarrassa el temps que ha dedicat aquest equip i l’ajuda que ens ha dispensat, que ha estat molta. També un agraïment a l’Alexis Sánchez i en Pablo Romero que ens va ajudar en molts entrenaments. I no ens podem oblidar de donar les gràcies a l’Adrià Verdaguer i l’Ivan Santos (entrenadors del premini masculí) i a tots els jugadors i pares/mares del seu equip que tantes vegades ens han vingut ajudar durant aquesta temporada. Ens heu fet grans favors i us ho agraïm molt! Un “gràcies” ben gran també per l’Àfrica Jou que ens ha vingut a fer ple de fotos i que ha anat penjant les nostres cròniques. I no volem deixar de fer un agraïment públic a en Màrio Cánovas (tècnic del pavelló) que ens ha estat de moltíssima ajuda per a poder entrenar amb normalitat.

Finalment, un darrer i molt especial agraïment a les mares i pares de l'equip. Sou extraordinaris i el vostre compromís i suport amb nosaltres ha estat excepcional. Gràcies a vosaltres, el mini masculí mai ha caminat sol a cap pista. Gràcies, de veritat.


Comentaris