Premini femení: Unió Vedruna A 56 – B.Vilafant 37

Jugadores: Mar, Estel, Estela, Núria, Alena, Laia, Nora, Amàlia. 

Parcials: 6-9, 8-6, 5-3, 12-1, 4-4, 4-3, 9-8, 8-3.
Últim partit d’aquesta temporada contra el segon classificat del nostre grup. Com els dos últims partits, hem tingut un joc amb alts i baixos. Hem sortit bé, amb ganes, però ens hem anat desinflant, fins arribar a un quart quart molt dolent. Ens costava jugar obertes i el Vedruna estava molt tancat, el que provocava que ens costés molt trobar espais a dins la zona per a poder entrar o fer circular la pilota còmodament. Tot i així, ens hem recuperat d’aquest quart tant nefast i, tot i no fer un gran joc, hem millorat i plantat cara fins el final del partit.

Amb aquest partit acabem la lliga d’aquesta temporada. Tot i que aquest últim mes no hem entrenat tot el que caldria (colònies, exàmens, malalties...) i que s’ha notat en els partits, la valoració que en fem és molt positiva. Tothom, jugadores i entrenadores, hem après molt i ens ho hem passat bé jugant a bàsquet, que és el més important! Un bon any en què el bon ambient a l’equip sempre ha estat present. Estem molt agraïdes per haver pogut compartir aquest any amb les nostres jugadores, per l'acompanyament dels pares i mares, la seva bona predisposició a ajudar en tot el que calgués i el bon humor. Moltes gràcies a tots!

Ara continuarem entrenant i gaudint del bàsquet fins que comencem vacances!Fotos: Núria Roque. Més imatges del partit, aquí.


Comentaris