Premini masculí: Bàsquet Vilafant 75 - Escolàpies Figueres 53

Jugadors: Pau Sala, Neó Jou, Viktor Ordóñez, Albert Gualda, Jan Jou, Isaac Chavarria, Nil Rodríguez, Pau Vergés, Pep Burgas, Sergi Casellas i Damià Vidal. No convocats: Àlex Lara i Àlex Cuadrado. 

Parcials: 10-2, 6-7, 13-4, 15-7, 16-6, 3-10, 4-3, 8-14.

Últim partit de la temporada i com a locals que ha acabat amb una victòria clara pel Vilafant. AQUEST COP SI: l'equip ha sortit a per totes des del primer minut i la intensitat s'ha conservat durant tot el partit. Bones defenses (amb ajudes i rebot) i bon joc col·lectiu en atac. El partit no ha tingut gaire història, ja que amb els aspectes comentats a la mitja part ja es gaudia d'un avantatge de més de 20 punts. La segona part ja ha estat més igualada i s'ha aprofitat per seguir gaudint de l'últim partit i donar minuts a tothom.

També donar les gràcies a l'Àlex Lara i l'Àlex Cuadrado, els quals no han jugat però no han deixat d'animar i han ajudat als entrenadors.

Així doncs, acomiadem la temporada com a 3ers classificats de Girona de nivell B, però no ens quedem tant amb els resultats sinó amb la progressió feta; un equip que ha anat de menys a més i això només ha estat possible gràcies a l'esforç, les ganes d'aprendre, la motivació, la concentració i la unió d'aquests jugadors com EQUIP durant tota la temporada. 

Els entrenadors volem agrair a tothom que ha fet possible aquesta magnífica temporada, jugadors, pares (gran afició!!!), gent del club, i altres, per els bons moments que hem passat, les alegries donades, partits, entrenaments, victòries, derrotes, en definitiva, tot.

Ara, aquest mes que ens queda hem de seguir treballant de cara a la temporada vinent per aprendre noves coses.














Comentaris