Preinfantil masculí: Bàsquet Vilafant 53 - Bàsquet Castelló 57

Jugadors: Arnau P. (10), Àlex C. (6), Marc, Àlex P. (6), Arnau C. (16)-cinc inicial, Nil (2), Ferran (2), Àlex A. (4), Isma (7), Pep, Pau.
19 faltes,6/16 tirs lliures.

Bàsquet Castelló: 15 faltes,8/25 tirs lliures.

Parcials: 10-10,16-13,15-17,12-17.

Últim partit jugat a Vilafant per veure quin podria ser el nostre nivell per l'any que ve.
El rival era un equip de la lliga cadet que era més intens que nosaltres, però no més alts. El resultat és que al principi ens ha costat anar a la lluita de les pilotes dividides, bloquejar el rebot, defensar enganxats...

Una vegada hem pres consciència de la no superioritat (és com el creixement negatiu), és a dir, la igualtat dels jugadors a la pista, hem pogut jugar de tu a tu un partit molt igualat. Amb petites avantatges fins que hem quedat fosos; a raó d'això l'oxigen ha deixat d'arribar al cervell i hem tingut la virtut d'escollir la pitjor opció possible. La pujada de nivell defensiu del contrari va facilitar la pèrdua de pilotes amb els conseqüents contraatacs. Això va implicar entrar al final amb una diferència massa gran que va fer l'esforç final insuficient.

Només dir que la parcialitat de l'arbitratge va influir en el resultat final (no hem parlat mai dels àrbitres però mai és tard).

Moralina: veient el desenvolupament del partit podem confirmar que aquest equip pot tenir aspiracions més altes i per tant, fent una avaluació de la temporada, els fruits recollits són molt pocs. I crec que tots ens hem quedat amb gana.




 


Comentaris