Cadet masculí B: Bàsquet Vilafant 73 - CB L'Escala 40

Jugadors: Arnau Pararols (7), Nil Gironès (2), Ferran Baraut (7), Pau Isidoro (9), Àlex Crespo, Adrià Quintana (2), Àlex Alonso, Ismael Torres (20), Pep Sala (26) i David Sedano.

Baixes: Àlex Palomeras i Arnau Caritg.

Parcials: 14-10, 18-2 (32-12), 23 - 18 (55-30), 18 - 10 (73-40).

"Un bon començament"

Debut amb victòria del Cadet Masculí B en l'amistós contra un dels rivals que ens trobarem aquesta temporada durant la competició. 

Tot i que aquestes primeres setmanes d'entrenament han estat dedicades a l'apartat físic i no s'ha treballat encara joc per conceptes, l'equip s'ha desenvolupat molt bé a la pista, jugant de forma molt còmode, aprofitant diferents situacions d'avantatge com contraatacs, talls, etc. 

La bona forma física en la que es troben els jugadors s'ha notat a la pista aportant durant casi tot el partit (a excepció del 3r quart) molta intensitat tant en atac com en defensa (hem rebut només 2 punts en el 2n quart), i aquest era l'objectiu d'aquest amistós: jugar intensos.

Pel que fa als tirs lliures, 11 de 23, el qual s'acosta al 50% que demanem els entrenadors, però aquest percentatge s'haurà d'anar incrementant durant la temporada, ja que aquests són importantíssims i poden decidir partits. 

Ha estat un bon partit, però ens hem de mentalitzar que no tots els partits es resoldran tant fàcilment i que encara tenim moltes coses a treballar i aprendre, però la temporada promet i si tots hi posem de la nostre part, no tinc cap dubte que gaudirem d'una molt bona temporada.

Fins dilluns!





Comentaris