Cadet masculí B: CB Garrotxa-Sant Joanenc 65 - Bàsquet Vilafant 54

Han jugat: Marc Moncanut (1), Ferran Baraut (6), Pau Isidoro, Àlex Crespo, Adrià Quintana, Àlex Alonso, Arnau Caritg (15), Ismael Torres (19), Pep Sala (11) i David Sedano (2).
Baixes: Arnau Pararols, Nil Gironès i Àlex Palomeras.

Parcials: 23-9 / 16-11 (39-20) / 11 - 13 (50-33) / 15-21 (65-54)
Tirs lliures: 13/32. 1 triple, Pep.

"Intensitat i concentració, les necessitem durant tot el partit" 

Inici de la competició que ha acabat en derrota per l'equip taronja. El partit ha tingut dues parts ben diferenciades:

La primera part, on hem sortit nerviosos, i una tímida pressió de l'equip rival ha fet que ens empetitíssim davant un rival de característiques físiques similars, la qual cosa ens ha fet perdre moltes pilotes, i aquest fet ha perjudicat a la defensa: no s'ha tancat el rebot, no defensàvem la línia de passada, el jugador amb pilota a sobre, ni els contraatacs... En general, ens ha faltat intensitat i això ha fet que s'hagi arribat a la mitja part amb 19 punts a sota.

La segona part ha estat completament diferent. Després de la xerrada al vestuari, i oblidant-nos del marcador, els jugadors han sortit amb energia totalment renovada a la pista i s'ha canviat la imatge que s'estava donant. S'ha tancat el rebot, s'ha defensat fort (recuperant forces pilotes i sortir al contraatac) i fins i tot s'han realitzat bones ajudes, amb la qual cosa hem pogut acostar-nos a menys de 10 punts de diferència, però ens ha faltat temps, el temps que no hem aprofitat a la primera part, sobretot al primer quart.

La DEFENSA és la base per guanyar partits, i aquesta ha d'anar acompanyada d'intensitat i concentració. Si aconseguim això, les victòries arribaran.

Tot i això, destacar l'esperit competitiu que ha tingut l'equip, que en cap moment ha baixat els braços i ha lluitat fins el final; aquest és l'equip que els entrenadors volem. Felicitats per l'esforç fet.

Toca seguir treballant fort i millorar els aspectes que més ens costen.

Fins dilluns!






Fotos: Marta Tarradas., més fotografies d'aquest partit, aquí.

Comentaris