Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 69 – C.B. Garrotxa Santjoanenc 50

Bàsquet Vilafant – 78 – Casteys (1), Quintana (5), Pau (2), Pere (9), Brun (3) – cinc inicial – Adrià (20), Paulí (2), Miky (6), Sergi (19), Manel (-), Jordi (2), Parra (-). 14/25 TL, 3 Triples, 2 Adrià i 1 Pere. 26 Faltes, Cap Eliminat. 1 Tècnica, Banqueta al 32’

C.B. Garrotxa Santjoanenc – 59 – Miranda (11), Zapata (7), Santaeulària (4), Anglada (6), Grabulosa (2) – cinc inicial – Mayans (3), Masoliver (2), Sabido (-), Sànchez (7), Sala (3), Rubio (5). 14/32 TL, 4 Triples, 2 Miranda, 1 Zapata i Santaeulària. 21 Faltes, Cap Eliminat, Tècnica a Grabulosa al 14’.

Parcials: 24-15, 15-11 (39-26), 16-10 (55-36), 14-14 (69-50)

Primer partit de la temporada en plena Festa Major i davant uns 75 aficionats i un rival amb jugadors del primer equip (1era Catalana).

Després d’uns primers minuts igualats (12-12 al 7’) la major intensitat dels locals han permès un parcial de 12-3 en els darrers 3’ del quart que han permès agafar un còmode avantatge que ha facilitat jugar amb tranquil·litat la resta del partit.

El bon treball defensiu en la primera part on el rival només disposava de clares opcions en tirs exteriors ha ajudat a agafar aquest avantatge, ja que l’equip podia generar ràpides transicions que amb el pas dels minuts els garrotxins han acabat patint.

El treball ha estat intens durant 35’ agafant un màxim avantatge de 26 punts (63-37 al 35’). Cal destacat el treball defensiu sobre els bases, tant d’en Pau, a la primera part, com d’en Quirze i l’Adrià durant tot el partit, així com l’esforç dels interiors en aguantar uns rivals habituats a jugar a categories superiors. En atac, l’encert de l’Adrià i en Sergi han permès tenir anotació tant en posicions interiors com exteriors fent minvar la confiança de la defensa rival.

Queden moltes coses per millorar, però si l’equip és capaç de tenir aquesta intensitat cada partit, podrem gaudir de grans tardes de bàsquet.