Cadet femení: CB Vilafant 63 – Bàsquet Esplais 40

Han jugat: Núria C. (-), Paula (-), Clara (3), Berta (4), Maria (4), Laura (-), Emma (10), Carla (-), Núria G. (17), Íngrid (4), Aina (21).
Tirs lliures (15/21). Cap triple.

Un altre cop ens ha costat sortir concentrades des del principi, donant moltes segones i terceres oportunitats al rival i no movent la pilota amb fluïdesa en atac, tot i això hem aconseguit molts tirs còmodes i opcions clares per fer bàsquet, però la manca d'efectivitat i la poca seguretat en el tir han fet que s'arribés amb un marcador molt ajustat a la mitja part. Una altra bona segona part, apretant en defensa i corrent, han permès marxar en el marcador amb claredat i no patir la resta del partit per la victòria. Seguim sense trobar les millors opcions en atac i abusant de l'u contra u, a més la circulació de pilota ha estat lenta i els moviments de les jugadores sense pilota erràtics. A aquestes alçades és normal, encara queda molt per treballar, de mica en mica anirem agafant els conceptes. Felicitats pel partit i ara fins d'aquí a dues setmanes, que ens aniran molt bé per recuperar jugadores lesionades i treballar tots els detalls que encara falten (que són molts).

Donar les gràcies a la Laura i la Carla, que essent minis no s'han arrugat i han jugat un gran partit, enhorabona noies!!


Comentaris