Cadet Masculí: BC Fontajau 88 - 35 B.Vilafant B

Han jugat: Marc Moncanut (2), Ferran Baraut (5), Nil Gironès, Pau Isidoro(3), Àlex Crespo (7), Adrià Quintana, Àlex Palomeras (6), Arnau Caritg (6), Ismael Torres (2), Pep Sala (4) i David Sedano.
Baixes: Arnau Pararols.

Parcials: 18-6 / 22-10 (40-16) / 22-10 (62-26) / 26-9 (88-35)
Tirs lliures: 6/10. 1 triple, Pau.

Quart partit de la lliga, acabat també amb derrota. Equip rival de similars característiques físiques, però molt més intens i motivat.

S'ha aconseguit competir durant els primers 15 minuts, estant mitjanament intensos i concentrats en defensa. Els 5 últims minuts abans del descans s'ha deixat de fer la feina que s'estava fent bé, anant a la mitja part 24 punts a sota. La segona part (i degut al marcador), l'equip ha baixat els braços i s'ha entrat en la mateixa dinàmica de sempre, poca cosa més a dir.

En quan a la part positiva, s'ha pogut veure com per fi s'ha anat a buscar el rebot (no tancar-lo, però al menys fer l'esforç d'anar-lo a buscar), la qual cosa ha permès que els rivals no hagin anotat moltes segones i terceres opcions. També trobem l'apartat dels tirs lliures, que encara que no han estat decisius ni molt menys, s'ha fet un 60%, que és el que es demana.

Com a reflexió: És molt desmotivant veure com alguns jugadors si que ho donen tot a la pista mentre alguns altres apliquen la llei del mínim esforç. A la pista hem de ser 5x5 i no 1x5 o 2x5, ja que així és impossible. Quan estem a la pista, hi estiguem més o menys estona, ho hem de donar tot; i els que en aquell moment no estiguin a la pista, estar concentrats en el partit animant els companys i fixant-nos en els errors perquè quan sigui el nostre torn no es repeteixin. Quan tinguem clar això, les coses canviaran, serem un equip i ens divertirem jugant a bàsquet.