Mini femení: B.Vilafant 2003 49 - Unió Vedruna B 54

Jugadores: Alena (4), Núria (12), Estela (3), Nora (13), Laia (6), Cecília, Daniela, Estel (7), Amàlia (4)

Parcials: 4-2, 5-6, 5-13, 2-4 (1a part), 12-7, 7-12, 5-5, 9-5 (2a part)
Tirs lliures 6/13

Partit disputat contra un rival de característiques físiques i tècniques molt similars a les nostres. En aquest cas el resultat s'ha decantat a favor de l'equip rival gràcies a petits detalls i errors, que de ven segur que al següent partit podrem millorar.

En aquesta ocasió s'ha aconseguit jugar una mica més obertes, i ha estones s'ha jugat a passar i tallar, veient-se jugades molt boniques.

Felicitar-vos a totes perquè heu fet molts pocs passos de sortida, la qual cosa representa una important millora respecte la setmana passada, i això vol dir que escolteu als entrenaments.

Important, donar les gràcies en primer lloc a la Mar, que en aquesta ocasió va anar a jugar amb l'altre equip mini per donar un cop de mà, per manca de jugadores, i va dir que s'ho havia passat molt i molt bé. I sobretot donar molt i molt, les gràcies a la LAIA del premini, ja que amb molta por, va venir a jugar amb nosaltres, acabant amb 6 punts, i demostrant que té nivell suficient per jugar amb el nostre equip, per això sempre que pugui continuarà venint a jugar i entrenar amb nosaltres.

FELICITATS A TOTES.

PD: Els entrenadors esperem que us ho hagueu passat molt bé a la presentació d'equips del club, estàveu totes molt maques.

Fotos: Montse Ricart.

Comentaris