Cadet masculí B: CE Joventut Celrà 46 - B.Vilafant 67

Han jugat: Ferran Baraut (10), Nil Gironès, Pau Isidoro (4), Àlex Crespo (4), Adrià Quintana (4), Àlex Palomeras (17), Arnau Caritg (13), Ismael Torres (6), Pep Sala (3), David Sedano (6).

Baixes: Arnau Pararols.

Parcials: 7-19 / 10-15 (17-34) / 14-18 (31-52) / 15-15 (46-67)
Tirs lliures: 3/13.

Primera victòria de la temporada contra l'últim classificat de la taula. En general, el partit ha tingut estones bones i estones dolentes.

El primer període ha estat el millor, en el qual s'ha defensat molt fort, però s'ha atacat sense gaire convicció, tot i que els 19 punts puguin fer pensar el contrari.

En aquest moment on ens hem vist superiors i ja hem baixat la intensitat defensiva i els atacs han estat cada vegada més estàtics i sense moviment. Com ha dit un pare, a estones semblava que haguéssim inventat un nou esport, el "Bàsquet Futbolín" i és que en molts atacs estàvem completament quiets i per jugar a bàsquet s'ha de CÓRRER.

Amb el que els entrenadors ens quedem és amb l'actitud del primer quart i d'alguns moments puntuals del partit on hem estat intensos. També volem destacar l'atreviment d'alguns jugadors a provar coses noves, les quals algunes han sortit i les altres no, però el que està clar és que si no les provem no sortiran mai, i no hem d'esperar a trobar-nos contra un equip de la part baixa de la classificació per provar-les.

Els entrenadors estem contents no tant per la victòria, que també, sinó perquè tot i que hem tingut estones de relaxació, hem competit durant tot el partit, cosa que no havíem fet fins ara. Felicitats a tots!

Queda molt per treballar, aprendre i millorar; els entrenadors necessitem més de vosaltres com equip. Confiem en vosaltres i sabem que ho podeu fer, però això depèn de vosaltres. 

Dilluns hi tornem!







Fotos: Marta Tarrades.

Comentaris