Cadet masculí: Unió Girona 95 – B.Vilafant B 43

Han jugat: Lluc Falgueras (8), Ferran Baraut (4), Nil Gironès, Pau Isidoro, Àlex Crespo (2), Adrià Quintana, Àlex Palomeras (9), Arnau Caritg (5), Ismael Torres (4), Pep Sala (6), David Sedano i Sergi López (5).

Baixes: Arnau Pararols.

Parcials: 21-6 / 19-25 (40-31) / 25-7 (65-38) / 30-5 (95-43)
Tirs lliures: 10/18. 1 triple, Sergi.

Partit jugat fora de casa contra un dels primers classificats. Victòria contundent i aplastant de l'equip local i que no tenia per què haver estat així.

Poca cosa a dir del partit, la història es repeteix. Tres quarts dolentíssims que no donen opció a victòria i un de molt bo.

El millor del partit, el segon quart: ha estat el quart perfecte, el que tots volem veure. S'ha fet tot bé: tancar el rebot, defensar fort l'1x1, s'ha arribat a les primeres ajudes i fins i tot segones ajudes, s'ha sortit ràpid al contraatac i hem entrat fort a cistella. S'ha guanyat el parcial, i hem anat al descans 9 punts a sota.

Aquí és on arriben les preguntes:

- Com pot ser que a la mitja part perdem de 9, i 20 minuts després la diferència sigui de 52? (Els entrenadors no ens queixem del resultat final, sinó de l'actitud).

- Si som capaços de fer 25 punts en un quart, entrant fort a cistella, sense por, provocant faltes, doblant pilotes a fora per buscar tirs clars, per què no ho fem durant tot el partit?

- Per què quan les coses no van prou bé baixem els braços i deixem de competir?