Preinfantil masculí: CB Sant Feliu - B.Vilafant

Varen jugar: Lluís, Andreu, Arnau R., A. Ayats, A. Pibe, Joan, Jordi i Miki.

Bon partit dels nois que, donant una passeta més en mentalitat i treball defensiu, varem plantar cara durant ben bé 5 dels 8 quarts, davant d'un equip més rodat i pràctic. Seguim treballant per millorar els petits detalls que ens fan estar un esglaó rere dels rivals a l'hora de competir; Més capacitat física per poder mantenir el nivell els 8 quarts, millors decisions a l'hora d'executar canvis de mà per superar les defenses (especialment les pressionats tota pista) i precisió en les passades per reduir les pilotes perdudes. Aquestes, les pilotes perdudes segueixen sent el nostre llast més gran.

Estem molt satisfets amb la línia ascendent que estem portant i orgullosos de poder destacar setmana a setmana que les millores, encara que siguin a poc a poc, son constants.

Treball, treball i treball.

Finalment una reflexió que deixo a l'aire (reflexió que no és queixa i ni molt menys excusa): els equips que decideixen fer pressió tota pista i tot el partit, independentment del resultat, idea que personalment no compartim però que respectem, no se'ls hauria de ser especialment exigents, rigorosos, a l'hora de sancionar les faltes que FAN en aquesta pressió? És a dir entenc certa laxacitat en l'aplicació del reglament ja que estan aprenent, però concretament en aquesta pressió cal ser poc exigent?

Comentaris