Cadet femení: B.Vilafant 66 - Petit Plançó Olot 40

Han jugat: Núria C. (1), Paula, Clara (5), Berta (8), Eva (14), Emma (12), Carla, Núria G. (9), Íngrid (6), Aina (11). Tirs lliures (10/17). 1 triple (Eva).

Parcials: 24-14, 13-10, 13-4, 16-12.

Partit defensivament molt bo per les ganes i l'actitud, però dolent en la defensa dels talls ( un dia més i ja van uns quants), cosa que ens ha penalitzat massa, ja que la majoria de punts i de situacions de llançaments clars han vingut per aquest fet. En atac un primer quart a un nivell molt alt, tant d'encert com de ritme i circulació de pilota, però ha durat fins que l'equip rival ha canviat la defensa a una zona 2-3 que tot i deixar molts espais hem atacat en general bastant malament, però hi ha hagut pinzellades que demostren que en un futur es pot i s'ha d'atacar millor. Hem abusat del tir i renunciàvem a penetrar o buscar a les nostres interiors, quan ho hem fet sempre hem tret alguna cosa positiva. D'altra banda és normal, tot just és la segona vegada que ens trobem un equip tanta estona amb zona i al no estar acostumades ens costa, tot i això, als últims minuts s'ha millorat.

El treball dels entrenaments s'ha vist en els ja esmentats primers 10 minuts, que han estat fantàstics, en individual no ens han pogut parar, però en el bàsquet hi ha recursos, i ens hem d'anar acostumant a que el rival els utilitzarà, la clau és la paciència i seguir fent les coses que sabem fer, quan dubtem i juguem insegures som un equip que pot perdre contra qualsevol, si treballem i fem les coses amb cap podem guanyar a qualsevol.

Esteu fent una primera volta molt bona, seguiu així noies, moltes felicitats i bon cap de setmana, fins dilluns!