Cadet masculí B: B.Vilafant 46 - CB Porqueres 92

Han jugat: Arnau Pararols (6) Ferran Baraut (8), Nil Gironès, Pau Isidoro (3), Àlex Crespo (2), Adrià Quintana (5), Àlex Palomeras (5), Arnau Caritg (12), Ismael Torres (5) i David Sedano. Baixes: Pep Sala.

Parcials: 14-31, 9-15 (23-46), 9-24 (32-68), 14-24 (46-92).
Tirs lliures: 5/11. 1 triple, Pau Isidoro.

Partit contra l'únic equip de la classificació que encara no coneix la derrota, un equip amb molta més superioritat física que no pas tècnica.
Els entrenadors volem felicitar a l'equip, perquè tot i que el resultat és el que és, hem aconseguit competir durant els 40' i les sensacions a l'acabar el partit no han estat les d'acabar perdent de tanta diferència.

Com ha aspectes negatius, ens hem encallat amb la tímida pressió que ha fet l'equip rival i això ens ha fet perdre massa pilotes que han acabat en cistelles fàcils i hem permès que l'equip rival ens agafés molts rebots ofensius. Treballarem en això per arreglar-ho.

La dinàmica dels entrenaments està canviant poc a poc, tots tenim les idees més clares, més motivació i ganes d'aprendre i això poc a poc s'està reflectint als partits. Aquesta és la dinàmica de treball a seguir, continueu així.

Fins dilluns!





Fotos: Quiku Prat. Més fotos, aquí.

Comentaris