Cadet masculí B: B.Vilafant 49 - CB Adepaf B 88

Han jugat: Arnau Pararols (9) Ferran Baraut (6), Nil Gironès, Pau Isidoro, Àlex Crespo (2), Adrià Quintana (2), Arnau Caritg (6), Ismael Torres (21), Pep Sala (3).
Baixes: Àlex Palomeras i David Sedano.

Parcials: 13-23 / 13-19 (26-42) / 13-16 (39-58) / 30-10 (49-88)
Tirs lliures: 7/15.


"Partit amb dues cares"

S'ha aconseguit competir durant 30 minuts. L'últim quart ha estat un desastre total.

Els tres primers quarts doncs s'ha sortit concentrats i amb ganes. Hem atacat amb criteri i s'ha defensat fort. Tot i això, 19 punts a sota al marcador. CADA ERROR ES PAGA: pilotes perdudes en passades dolentes, un exagerat número de passes, etc. Errors infantils que no ens podem permetre, ja que els altres equips no perdonen. Tot i la diferència, s'ha vist una versió diferent de l'equip a partits anteriors.

Els últims 10 minuts ja han estat una altra història. Amb el marcador en contra, l'equip ha baixat els braços (sabíeu nois, que això no ho havíeu de fer) i s'ha deixat de defensar. Quasi tots els punts d'aquest quart han estat de contraatac, ja que el balanç defensiu no ha existit i el rival se n'ha aprofitat. El ruixat de l'últim quart doncs, ha estat més mèrit nostre per no defensar que no pas del rival en atac, que s'ha limitat a córrer, córrer i córrer. Aquestes últimes tres paraules, els que us demanem els entrenadors a vosaltres.

S'està veient cada vegada més que podeu fer les coses si us ho proposeu així que no queda altre: treball, treball i més treball tant a nivell individual com d'equip.







Fotos: Àfrica Jou.

Comentaris