Cadet masculí Intert.: B.Vilafant 68 - Valldemià 66

B.Vilafant 68: Arnau, Lluc, Martí P. (11), Guillem P., Guillem C.(4), Andreu (21), Sergi (5), Kike (13), Martí D. (6), Marc, Pau (8). Tirs lliures (18/31). Triples 2.- Sergi, Guillem C. 

Valldemià 66:Gil (8), Gordillo (1), Gispert (19), Fernandez, Planas, Redrado (13), Coca (3), Barragan (2), Mila (1), Duran (11), Salmeron, Fado. Tirs lliures 11/28. Triples 7.- Gispert (4), Redrado, Duran, Coca.

Parcials: 16-17, 6-13, 17-12, 18-15, 11-9.

Aquest cop sí.

Per fi un final ajustat a tornat a ser nostre.

Sortíem a jugar per demostrar que podíem competir amb qualsevol, que la segona part de Malgrat no era un miratge, sinó la realitat d'aquest equip. Al davant teníem un equip molt fort físicament i amb jugadors molt bons. 

I s'ha fet, hem sortit amb molta intensitat en defensa, provocant errors en la sortida de pilota de l'altre equip i portant les seves possessions al límit. Però davant hi havia un bon equip que ha resolt amb gran encert aquestes situacions. Tres triples en el primer quart i diverses cistelles al límit. 

En atac, el primer quart, s'ha vist el millor bàsquet de la temporada. La tasca d'en Pepe comença a donar fruits. Però la falta d'encert ens ha penalitzat molt, el bon joc no s'ha vist recompensat i tot i el bon joc, no podíem marxar en el marcador.

S'arribava al descans amb 8 punts de desavantatge, però amb la sensació que es podia fer molt més.

I un altre cop el tercer quart de la remuntada, on tots els jugador han cregut en la victòria. 

S'ha millorat l'encert de cara a cistella i s'ha mantingut el nivell defensiu. Amb una gran llacuna, el rebot defensiu, sort que no fem estadístiques perquè ploraríem. La nostra intensitat en defensa, portava la majoria dels seus atacs al límit, però .... amb dos i tres opcions dificilment un equip com el Valldemià no anota.

Tot i la falta de rebot, hem tingut l'opció de guanyar el partit en els últims segons, però no, s'havia de posar el meu cor a prova.

Temps afegit: cinc minuts més de patiment, amb el mateix guió. Últims segons es posaven a 1 amb un tir lliure i ens agafaven el rebot per tenir la possessió quan encara quedaven 11 segons. Dubte de si fer falta o no. L'equip decideix que vol defensar, no vol fer falta. Endavant!

Treuen del costat, passen 5 segons, no poden tirar, la pilota arriba al fons... Fora, trepitgen la línia de fons. 6 segons i tenim la pilota, guanyem d'un. Trèiem de banda, falta, fem un dels dos tirs lliures i victòria. 

Felicitats

Fins dimarts





Fotos: Àfrica Jou.

Comentaris