Mini femení 2003 57 - CB Fontcoberta 34

Jugadores: Martina (4), Mar (4), Alena (4), Núria (12), Estela (8), Nora, Daniela (6), Estel (7), Amàlia (8), Xènia (6). 

Tirs Lliures 2/7
Parcials: 6-2, 11-5, 6-10, 7-10, 8-4, 4-2, 6-0, 9-11.

Primer partit de la nova fase. Ens trobem encabits dins el nivell C i desconeixem com seran el nivell dels equips rivals, però aparentment més assequibles.


En aquest primer partit s'ha de valorar la bona actitud i intensitat demostrat a la pista per totes les jugadores al llarg del partit. 

S'ha sortit bastant bé al contraatac, i en moltes ocasions s'ha sabut trobar a la jugadora desmarcada, la qual cosa vol dir que comencem a aixecar el cap i botar sense mirar al terra. 

S'ha intentat fer el passar i tallar, i en algunes ocasions ha sortit, però ha estat difícil, ja que l'equip contrari tenia una jugadora molt alta, i per ordres de la seva entrenadora, la col·locava clarament al mig de la zona, fent que els talls pel mig fossin més complicats. 

Hem de continuar treballant als entrenaments, ja que continuem corrents pel mig de la pista, i no tanquem el rebot amb tota la intensitat necessària.

Felicitats pel resultat del partit, i pel bon debut de la MARTINA. Fins dilluns a TOPE!!

Comentaris