Premini masculí: F.D. Cassanenc 57 - B.Vilafant 65

Jugadors: Albert, Sergi, Daniel, Nil, Jan, Damià, Neó, Pep i Viktor.
Parcials: 4-4, 2-14, 4-10, 3-8, 12-3, 2-10, 17-4, 13-12.

Segon partit d'aquesta segona fase. Hem jugat contra un equip semblant a nosaltres i això ens ha permès jugar amb més o menys comoditat.

La primera meitat del partit ha estat molt bona. Hem estat intensos en defensa el que ens ha permès fer bons contraatacs i quan no ha estat possible s'ha jugat bé la pilota buscant un company ben situat. Intensitat i rapidesa i molta participació per part de tots els jugadors. Al cinquè quart hem tingut la primera patacada. Ens hem bloquejat a l'hora de baixar la pilota, ens hem precipitat en els passes i hem deixat de córrer i d'estar intensos en defensa. Això ha permès al Cassanenc arribar amb moltíssima facilitat a la nostra cistella i fer-nos un parcial de 12-3. Al sisè quart hem tornat a jugar força centrats i hem millorat al nostre joc aconseguint arribar a la cistella contrària. Al setè quart, segona desconnexió del partit i parcial de 17-4. Ens han tornat a fer un munt de contraatacs sense quasi oposició. I al vuitè, ja ha estat tot més igualat.

Tot i aquestes desconnexions, hem fet un molt bon partit quan hem estat concentrats i hem vist com tots els jugadors han participat del joc de l'equip. A corregir, aquestes baixades d'intensitat.
La resta arribarà si continuem treballant de valent.

Agrair l'ajuda d'en Sergi i en Jan i esperem que en Pep es recuperi ben aviat!