Cadet femení: Bàsquet Esplais 46 – B.Vilafant 65

Han jugat: Núria C. (-), Paula (-), Clara (1), Berta (12), Maria (7), Eva (19), Emma (4), Núria G. (9), Íngrid (5), Aina (8). Tirs lliures (16/36). 1 triple (Núria G.). Cap eliminada.

Parcials: 10-15, 11-11, 8-25, 17-14.

Primera part amb molt poca intensitat tant ofensiva com defensiva. L'equip rival s'ha permès el luxe de fallar i fallar fins que l'encertaven, ja que cada rebot que hi havia, acabava a les seves mans. Hem d'aconseguir més seguretat en el nostre rebot, ja que tant la falta d'ambició i de ganes, ens ha permès marxar a la mitja part amb un avantatge de només 5 punts. Ofensivament, en aquesta mateixa part, la circulació de la pilota ha estat poc fluïda, i a vegades, arriscant passades innecessàries i escollint males opcions de tir.

El començament de la segona part, el tercer quart, hi ha hagut un canvi radical en intensitat. Hem sortit a fer una bona pressió on els costava superar-la, tot propiciant-nos pilotes recuperades on la majoria han acabat amb cistella fàcilment. L'atac ha esdevingut molt més fluid, trobant situacions clares de tir i/o penetracions.

El darrer quart s'ha començat amb la mateixa dinàmica que l'anterior, però a mesura que s'anava esgotant el temps, l'equip ha tornat a funcionar com la primera part, on s'ha acabat perdent aquest últim període (17-14).

Molts alts i baixos durant el partit, on hem de reflexionar què preferim fer a partir d'ara: si començar els partits com el tercer quart i aguantar fins al final, o bé, donar la nostra mala imatge com la de la primera part.

Apa nenes, una victòria que ens segueix mantenint-nos en les primeres places de la classificació. Tot i així, ENHORABONA per totes! Fins dilluns!