Cadet femení: B.Vilafant 60 - Soldatal - CB Campdevànol 39

Han jugat: Núria C. (4), Paula (5), Clara (2), Berta (3), Maria (6), Eva (16), Emma (13), Carla (-), Núria G. (1), Íngrid (4), Aina (6). Tirs lliures (4/18). 2 triples (Emma, Paula).

Parcials: 13-9, 13-8, 21-11, 13-11.

Partit molt regular contra un rival, com ja sabíem abans de començar, que els 40 minuts defensa en zona en un atac frontal en la formació de les seves jugadores. Ens ha costat atacar per la lenta circulació de pilota i per no tenir encert en el tir i abusant dels triples. De mica en mica el nostre atac s'ha tornat més dinàmic i hem trobat opcions més clares, això sumat a la pressió és el que ens ha portat a una victòria més còmode del que esperàvem, on el clímax s'ha aconseguit en un tercer quart boníssim en atac i en defensa que ha deixat el partit vist per sentència.

A millorar noies la presa de decisions i confiar més en la vostra tècnica individual per buscar l'aro sense tantes manies, teniu qualitat de sobra per fer-ho, un cop més felicitats, i com no, tampoc deixar de banda el LAMEMTABLE 4/18 en tirs lliures...


P.D: Gràcies al pare de la Berta per gravar el partit, en breu us el passo, salut!






Fotos: Sònia Mach i Glòria Angulo. Més imatges, aquí.

Comentaris