Cadet femení: CB Escolàpies 41- B.Vilafant 35

Han jugat: Núria C. (-), Paula (4), Clara (-), Berta (2), Maria (1), Emma (2), Eva (16), Carla (-), Núria G. (-), Íngrid (6), Aina (4). Tirs lliures (6/16). 1 triple Eva.

Parcials: 14-12, 9-6, 8-8, 10-9.
Tercera derrota en un partit on hem tingut dues cares, l'atac i la defensa, i contra tot pronòstic hem mostrat la millor a darrera. Ofensivament, fruit de la pressió, els nervis, la defensa del rival, el públic, l'angoixa o tot sumat no ens ha sortit res de res, només a la primera part hem atacat bé però sense encert, això si durant tot el partit hem regalat infinitat de pilotes a Escolàpies que amb més o menys encert han anat aprofitant i minvant les nostres possibilitats. Totes ja sabem on hem fallat en aquest aspecte, per sobre de tot la precipitació, la mala qualitat de les passades (pels entrenadors factor clau de la derrota), i els errors infantils. Res que no tingui solució.

Defensivament ens traiem el barret perquè heu fet un partidàs amb majúscules totes i cada una de vosaltres, 40
minuts brutals on heu demostrat caràcter i competitivitat, i ens quedem amb els últims 12 segons, 6 avall i pressionant i lluitant com si fos la pilota del partit, això noies és impagable. Ara toca seguir i demostrar-nos a nosaltres mateixes que podem donar més, i continuar millorant, sobretot els entrenadors, bon cap de setmana i fins dilluns!!

P.D: 6/16 en tirs lliures...





Fotos: Glòria Angulo.

Comentaris