Cadet Masculí B: Bàsquet Vilafant 54 - UE La Salle Girona B 77

Han jugat: Arnau Pararols (5) Ferran Baraut (14), Nil Gironès (2), Pau Isidoro (4), Adrià Quintana (5), Àlex Palomeras (4), Arnau Caritg (12), Ismael Torres (6), Pep Sala (2) i David Sedano (-).
Baixes: Àlex Crespo.

"SEMBLA QUE HI POT HAVER LLUM AL FINAL DEL TÚNEL"

Parcials: 12-20 / 16-23 (28-43) / 12-8 (40-51) / 14-26 (54-77)
Tirs lliures: 12/21.

Bon partit el que s'ha jugat avui contra un rival situat en unes posicions més amunt de la classificació. La versió que s'ha vist de l'equip no ha tingut res a veure amb la de la setmana passada, malgrat la derrota. Aquesta versió és la que volem veure SEMPRE.

Defensivament hem estat força bé, encara que falta més treball de cames (ens superen molt fàcilment), tot i que per sort, les primeres ajudes han estat correctes durant la majoria del partit, les segones han estat un tema a part. També falta defensar més la línia de passada, si ens trobem en costat fort, ja que no els hi ha estat difícil rebre pilotes.

Pel que fa en atac, tot i que hem atacat amb criteri i paciència durant moltes estones del partit, seguim perdent masses pilotes en passades (nervis per passar la tímida pressió rival; quan ens hem tranquiŀlitzat i hem aixecat el cap s'ha acabat amb cistella) i ens falta la capacitat de ser agressius cap a l'aro amb la pilota, la qual cosa fa que alentim molt l'atac estàtic. Destacarem també la ràpida sortida de pilota, fet que ha provocat realitzar algun contraatac, tot i que el rival tenia un bon balanç defensiu. En atac seguim perdonant moltes opcions fàcils, opcions que els rivals no fallen i per això la diferència és més grossa i acabem els partits amb una mitjana d'entre 40-50 punts. Aquest no era un partit per perdre'l de 23 punts.

Els entrenadors volem felicitar els jugadors per l'actitud i la intensitat mostrada a la pista, actitud que s'hauria d'haver tingut des del primer partit, i actualment les coses serien molt diferents: estaríem treballant en altres conceptes i físicament aguantaríem més el ritme dels partits. 

QUE QUEDI CLAR: NO ENS SERVEIX HAVER ENTRENAT FORT UNA SETMANA I HAVER COMPETIT UN PARTIT, A PARTIR D'ARA HEM DE SEGUIR AMB AQUESTA DINÀMICA DE TREBALL. D'ACORD?

Fins dilluns.

Comentaris