Cadet masculí A: Bàsquet Neus 67- Bàsquet Vilafant 63

Han jugat: Arnau (4), Lluc (-), Martí P. (12), Guillem P. (2), Guillem C. (7), Sergi (6), Kike (5), Martí D. (2), Marc (3), Pau (22). Tirs lliures (11/22). 2 triples (Marc, Guillem C.).

Parcials: 13-21, 12-13, 27-19, 15-10.

Un parcial de 19-4 en els últims 5 minuts del tercer quart i un últim període nefast en atac han tirat per terra tota la feina que havíem fet els primers 25 minuts, on hem estat encertats en atac, corrent i jugant a bon nivell, regalant alguna pilota però en general s'ha vist la nostra millor versió. També en defensa on hem apretat, arribat a les ajudes i, això si, cedint en el rebot, on el rival ha estat insultantment superior tot i no superar-nos físicament.

Després el desastre; empitjorant l'atac fins a desquiciar, perdent pilotes contra la seva tímida pressió, no aturar ni un 1c1 i, com de costum, sense tancar el nostre rebot, amb tot hem arribat al final amb opcions, la pressió, precipitació i els nervis s'han donat la mà per fer que es perdés un partit que teníem controlat. Poca cosa més, tocarà treballar molts aspectes, però sobretot el mental nanos; s'ha d'estar concentrats els 40'minuts tant els que estan jugant com els que no.
Tot i això felicitar-vos per l'esforç, personalment em quedo amb la versió bona que heu ofert avui, ens veiem dimarts!!