Cadet masculí: Bàsquet Vilafant B 64 - CB Garrotxa-Santjoanenc 62

Han jugat: Arnau Pararols (6) Ferran Baraut (17), Nil Gironès (2), Pau Isidoro (-), Adrià Quintana (4), Àlex Palomeras (11), Arnau Caritg (6), Ismael Torres (11), Pep Sala (7) i David Sedano (-). Baixes: Àlex Crespo.

Parcials: 14-12, 14-11 (28-23), 24-19 (52-42), 12-20 (64-62)
Tirs lliures: 14/34.

Bon partit el jugat contra un rival situat unes posicions més amunt de la classificació i tercera victòria de la temporada (i pels entrenadors la millor sense dubte).

S'ha treballat bé durant tot el partit (molta intensitat defensiva, GENIAL) i força ordenat en atac -tot i que hem pres algunes decisions dolentes i hem tingut desencert en cistelles fàcils, fet que ha permès posar-nos fins i tot 13 punts per sobre del rival. L'últim quart, el començàvem amb 10 punts d'avantatge, però els nervis han jugat una mala passada als de casa, provocant atacs precipitats, pèrdues de pilota i com a conseqüència hem vist com el partit tornava a començar, ja que hem encaixat un parcial de 0-12. Estant 2 a sota i veient com s'enfonsava el vaixell i tiràvem tota la feina feta per la borda, l'equip ha estat capaç de reaccionar, calmar-se i tornar a anotar, tot incrementant la defensa a falta de 3 minuts per acabar. A falta de 28 segons i amb el partit empatat, falta a favor (equip rival en bonus) + tècnica a un jugador rival (degut a les reiterades protestes durant tot el partit a l'àrbitre), amb la qual cosa disposàvem de 4 tirs lliures i possessió. Anotem 2 dels 4 tirs lliures, i perdem la pilota a falta de 7 segons pel final, l'equip rival llença de dos per empatar però el llançament no toca el ferro i controlem el rebot. Així doncs, final d'infart i victòria treballada.

Els entrenadors estem molt contents amb la feina realitzada, ja que els entrenaments s'estan començant a aprofitar i a treballar seriosament i això es veu reflectit als partits. També dir que d'aquestes situacions n'hem d'aprendre, i és que el partit no s'acaba fins que s'han jugat els 40 minuts, i guanyant de 10 o més punts, no ens podem relaxar, perquè sinó l'equip rival reacciona i després tot són pressa i nervis, i aquesta vegada la sort ens ha estat de cara, un altre dia potser no serà així.