Cadet masculí: B.Vilafant A 54 - CB Tanino Cerdanyola 44

BÀSQUET VILAFANT 54: Arnau (4), Lluc, Martí P. (14), Guillem P.(10), Guillem C.(4), Andreu, Sergi, Kike (8), Martí D. (1), Marc, Pau (13). Tirs lliures 12/20. Triples 2.- Kike, Guillem P. Eliminat: Guillem P. 

CB CERDANYOLA 44: Isern, Juan (13), Pérez, Bel, Morera (3), Canals (9), Jane (4), Pagès, Lòpez (10), Giftgi, Collado(4). Tirs lliures 12/20. Triples 5.- Canals (2), Lòpez, Collado, Morera.

Parcials: 13-8, 23-13, 4-10, 14-13.

Bon partit, excepte el tercer quart, on en atac hem estat desastrosos.

Hem començat el partit fallant molt en atac, sort que la defensa ens ha mantingut dins del partit. No s'ha vist el primer bàsquet fins al minut 4. A partir d'aquí intercanvi de cistelles, i cinc a sobre.

El millor vindria el segon quart, gran millora en atac i la mateixa intensitat en defensa. Només el seu encert en triples, no ha permès que la diferència fos més elevada.

Anàvem al descans amb +15, al vestidor només dèiem una cosa, seguir amb la mateixa intensitat. Ens deixàvem de dir que també s'ha d'anotar. Tercer quart amb una "empanada" de grans dimensions en atac.

Després del desastre del tercer quart, a patir. Entràvem en l'últim minut del partit amb sis punts d'avantatge, però una gran defensa en aquest final de partit els va deixar sense anotar en el darrer minut.

Destacar:

- Intensitat defensiva durant 40 minuts

- Concentració en defensa, alternant varis tipus de defensa sense errors

- Rebot defensiu controlat i gran millora en l'ofensiu

- Falta de tranquil·litat en atac, provocant molta precipitació

Felicitats

Aquesta setmana estareu amb el gran mestre Pepe. A veure si millorem en atac.







Fotos: Dani Cuadrado.

Comentaris