Premini masculí: Masmitjà A 72 - B.Vilafant 24

Jugadors: Ciro, Jofre, Nil, Jan, Damià, Neó, Pep, Pau i Víktor.

Parcials: 7-1, 8-2, 10-2, 10-4, 10-4, 9-1, 16-3, 2-7.
Partit jugat a la difícil pista del Masmitjà. Hem jugat contra un equip molt intens, molt ràpid, que ho lluita tot i amb una defensa molt agressiva, que com passa sovint a la nostra categoria, és permesa pels arbitratges.
El primer quart, tot i el marcador, hem començat prou bé, però a mesura que avançava el partit i fins els últims quarts cada vegada ens costava més jugar. Per una part, ells han estat molt ràpids i moltes vegades no els hem sabut parar. De l'altra, la seva defensa, molt agressiva, i molt sovint amb moltes mans i contactes, ens ha fet perdre moltes pilotes que acabaven amb un ràpid bàsquet per part seva i, pels entrenadors el que és pitjor, també ha provocat un desànim en bona part dels nostres jugadors. Ens hem atavalat i ens ha costat centrar-nos en el nostre joc: hem abusat molt del bot, a vegades hem optat per passades molt complicades i no hem lluitat tot el que podíem. També hi ha hagut coses bones; avui, tot i que ho podíem haver fet millor, ningú s'ha amagat i tothom ha mirat de participar del joc. Segurament dels tres partits que hem jugat amb el Masmitjà aquesta temporada és el que hem treballat més.
De cada partit en podem aprendre; no podem estar queixant-nos mentre juguem; si ens queixem, no estem pel partit, cal continuar entrenant de valent, ser més ràpids i intensos i els entrenadors hem de mirar de donar-vos més recursos per a poder superar aquestes situacions.

Fins dimarts!








Fotos: Susanna Blanch. Més fotos del partit, aquí.

Comentaris