Cadet femení: B.Vilafant 53 - Pia Olot "B" 27

Han jugat: Núria C. (-), Paula (4), Clara (2), Berta (4), Eva (14), Emma (10), Núria G. (8), Íngrid (2), Aina (9). Tirs lliures (5/14). Cap triple.

Parcials: 14-7, 19-2, 14-6, 6-12.

20 primers minuts en general prou bons (excel·lents en defensa), on un cop més hem perdonat una quantitat indecent de cistelles fàcils, per la falta de concentració i la nul·la tensió a la roda d'escalfament, fet que provoca que sortim molt fredes i sense ritme al partit. Us podem cantar l'aserejé en xinès, però això és un aspecte que només depèn de vosaltres i és l'última vegada que us ho demanem.

Després del descans hem mostrat la pitjor versió, un equip sense ànima ni ganes ni concentració, potser pel desgast físic, potser pel resultat i segur per la bona feina de l'equip rival, que en cap moment ha baixat els braços tot i també estar molt desencertades en atac i que ha plantejat una defensa alternativa zonal i individual que no hem sabut atacar en cap moment. Aquí és on el màxims responsables som els entrenadors, treballarem per intentar solucionar els problemes que tenim per atacar defenses zonals, però el que no es pot permetre és que us amagueu i faci la sensació que esteu esperant a que s'acabi el partit, s'ha de treballar 40 minuts i no 5, 10 o 20. Reflexioneu sobre aquest fet, tenim una setmana dura per endavant i necessitem ja aquest plus que se us demana i podeu 
donar. 

Fins dilluns.






Fotos: Sònia Mach, Àfrica Jou.

Comentaris