Cadet masculí B.: B.Vilafant 56 - BC Fontajau 108

Han jugat: Arnau Pararols (9) Ferran Baraut (3), Nil Gironès (-), Pau Isidoro (-), Adrià Quintana (4), Àlex Palomeras (13), Arnau Caritg (15), Ismael Torres (5), Pep Sala (5) i David Sedano (2).
Baixes: Àlex Crespo.

Parcials: 14-37 / 9-22 (23-59) / 22-24 (45-83) / 11-24 (56-108)
Tirs lliures: 28/ 50

Una setmana sí, una setmana no

Derrota clara i contundent contra el tercer classificat de la lliga. Poca cosa a dir sobre el partit, els 37 punts encaixats al primer quart parlen per si sols.

Durant aquest partit (i una llarga llista dels d'aquesta temporada) s'ha pogut veure un equip sense ambició alguna: ens claven 100 punts i ens és completament igual. Com molt bé ha dit en Carles, jugar a bàsquet, si realment ens agrada, ens hauria de "posar catxondos", i això no passa, a la pista no es gaudeix.

Sap greu pels pocs jugadors que s'esforçen entrenament rere entrenament, fent el que se'ls demana i intentant millorar, que ho donen tot a la pista i veuen com no arriba mai la recompensa. A aquests us demano paciència, si seguiu treballant, arribarà ja sigui ara o més endavant.

I repeteixo, tots aquells que veniu a entrenar per veure els amics, per obligació, perquè m'han dit que haig de fer un esport o per qualsevol motiu que no sigui per APRENDRE, MILLORAR, GAUDIR i COMPETIR, feu el favor de no venir. Reflexioneu de veritat què voleu fer.





Fotos: Àfrica Jou.

Comentaris