Cadet masculí: B.Vilafant A 75 - UB Sant Adrià 29

B.Vilafant A 75: Arnau (17), Lluc, Martí P.(14), Guillem P.(5), Guillem C.(5), Andreu (8), Sergi, Kike (2), Martí D. (8), Marc, Pau (13). Tirs lliures 19/31. Triples 2 .- Pau i Guillem C. Eliminats.- Lluc i Guillem P.

UB Sant Adrià 29: Solà, Martínez (2), Carrasco (6), Hormigo, Causadias (1), Sanz (2), Rubio(2), Catalan (15), Amor (1), Arques. Tirs lliures 14/29. Triples 1.- Catalan.

Parcials: 14-10, 14-2, 24-9, 23-8.

Bon inici de partit, amb un 12 a 4 en cinc minuts. Semblava que anàvem bé. Però tot s'ha fos en la resta de quart només hem sigut capaços de fer dos punts. Per sort, en el segon quart l'equip s'ha posat a treballar, tot i no millorar en atac, la defensa ha sigut excel·lent.

Venia el tercer quart, últimament fatídic per nosaltres, però aquest cop no ha estat així. Hem continuat amb el mateix nivell de defensa i s'ha començat a atacar amb molt criteri.

L'últim quart ha sigut la continuació del tercer.

Durant la major part del partit, s'ha mogut amb molt criteri la pilota, només ens ha faltat encert (que tard o d'hora arribarà). En defensa s'ha recuperat la intensitat a que ens tenia acostumats aquest equip.

Lamentar la lesió d'en Kike, esperem que no sigui res i el dimarts estigui amb nosaltres.