U.E. La Salle Girona: Rodríguez (13), Perpinyà (15), Martínez (8), Albareda, Boixareu (4) -cinc inicial,Compta (22), Riba (3), Gruarpmoner (8), Rifa (6),Fernàndez (11), Sala (3).
Triples 7 (3 Rodríguez, Martínez, Riba, Fernàndez, Sala)

Parcials: 17-26, 19-26, 19-22,15-19.

Gran partit, gran derrota

Hem tornat a jugar contra el millor equip de la lliga i ens han tornat a demostrar per què.
El partit ha començat relativament igualat, una "petita" diferència de 9 punts aconseguida en un parcial d'un minut (de 2-2 a 2-11 3') l'han mantinguda fins quasi el final del segon quart. Al mig intercanvi de punts que no de cistelles (7 punts de tirs de camp i 10/16 en tirs lliures pel Vilafant al primer quart) han acabat amb un parcial de 17-26 però amb el cinc inicial de La Salle carregat de faltes i a la banqueta. Aquest fet no s'ha fet notar (potser per això són el millor equip de la lliga).

Al segon quart poc a poc han aconseguit una millora de l'avantatge i al minut 17 el parcial es converteix en 28-43; un canvi defensiu ens torna a ficar al partit i amb una gran feina de desgast ens posem 36-43 amb un minut per acabar la mitja part i amb una clara línia ascendent, però una desconnexió de les nostres neurones, l'aprofiten amb un altre parcial 0-9 en un minut (potser per això són el millor equip de la lliga) el que ens deixa el partit molt coll a dalt amb vint minuts per jugar.

El que queda per jugar ja no té història per molt que provem coses, ja sigui canvi de defensa o de jugadors, no ens dóna per ser capaços de remuntar. Petites estrebades nostres (8-0) no són suficients i ells ja es mantindran sempre pels vint punts d'avantatge. Remarcar que van ser capaços d'agafar-nos 24 rebots ofensius (potser per això són el millor equip de la lliga) per 18 de defensius.

Per acabar dir que tot i el resultat jo personalment vaig marxar amb bon gust de boca. Que jugant aquest nivell potser portaríem alguna derrota menys. I que a vegades no en fem prou amb donar tot el que tenim per guanyar els partits. Que soc una mica agnòstic i no crec en els miracles i amb la punteria que tenim ara mateix ens farien falta dos miracles per guanyar aquest partit.