B.Vilafant: Paula, Laura, Elena (15), Ruth (10), Mireia, Mimo (11), Marta (10), Aina (3), Eva V (2), Gio (21), Eva (2) i Maria.
T.Ll: 13/19 5 triples (Mimo, Aina, Gio, Marta i Ruth) 19 Faltes.

CB Olot “C”: Fernàndez (1), Romero (3), Guitart (5), Jordà (12), Oliveras (2), Lucena (6), Ferrés (5), Matabosch (8), Mercado i Pages (4).
T.Ll: 15/21 1 triple (Romero). 18 Faltes. 1 tècnica a Jordà.

Continuem creixent com equip.

El partit es presentava, a priori, molt complicat:
  • Un Olot tant jove com nosaltres i que a casa seva ens va donar moltíssima feina (+3).
  • Jugar sense la nostra capitana, amb jugadores sortint de lesions llargues, altres amb 39 de febre, alguna que feia més un mes que no jugava i alguna venint de sortides universitàries “intenses”.

I davant d'això, les 12 jugadores van mostrar la implicació, lluita, ganes de jugar i, sobretot, el creixement en el joc col·lectiu que partit darrera partit estant mostrant.

El primer quart va ser igualat, bàsicament pel poc encert nostre, les dificultats en controlar el rebot i no posar a la pista tota la intensitat necessària. Això va fer que en 6’ només féssim 5 punts.

El segon quart vam augmentar la intensitat, però deixàvem moltes segones, terceres i quartes opcions d’atac. Quan vam controlar el rebot, les transicions van ser ràpides i ens va permetre obrir una distància al marcador de 9 punts a la mitja part.

L’inici del tercer quart, amb un parcial de 0-4 semblava que l’Olot entrava en el partit. El parcial era degut al poc encert nostre per no atacar amb intensitat. Però a partir del minut 3’ i fins al final del partit un parcial de 39-16 va ensorrar l’Olot. El parcial degut a l’encert tant en tir exterior, com en tirs interiors, com en lliures. Corrent al contraatac fantàsticament, lluitant cada rebot i, sobretot, cadascuna aportant la seva qualitat en benefici del grup, sense egoismes i amb unes ganes de guanyar increïbles.

No seria just destacar cap jugadora perquè les 12 (gràcies a les dues cadets per donar-nos un cop de mà un altra cop) van fer que el partit l’haguem guanyat pel joc col·lectiu i no per cap individualitat.

Evidentment tenim coses a millorar si els propers caps de setmana volem competir davant dels millors equips de la lliga, però el pas endavant fet aquest dissabte és molt gran.

Felicitats noies i a divertir-nos que ara bé el millor.