Sènior masculí: C.B. Castelló 66 – Bàsquet Vilafant 76

C.B. Castelló – 66 – Clos (3), Nebot (5), Ripoll (15), Abad (13), El Majidi (12) – cinc inicial – Fita G. (4), Vidal (5), Pagès (9), Ros (-), Mendieta (-), Vidal (-). 19/34 TL, 5 Triples, 2 Abad, 2 El Majidi, 1 Ripoll. 22 Faltes, Cap Eliminat. Tècnica a la banqueta al 39’.

Bàsquet Vilafant – 76 –Pau Capel (2), Aleix (5), Pere (15), Brun (9) i Jordi (6) – cinc inicial – Adrià (12), Albert (12), P. Castillo (2), Sergi (10), Burgas (-), Parra (3) i P. Batlle (-). 13/22 T1, 27/47 T2, 3/11 T3, Adrià, Sajet i Jordi, 24 Faltes, Cap Eliminat. 38 rebots (Brun 8), 25 def (5 Brun i Sergi), 10 of (4 Albert)

Parcials: 14-14, 18-24 (32-38), 15-19 (47-57), 19-19 (66-76)

Victòria treballada però clara en el derbi comarcal. Davant uns 50 espectadors, la majoria dels quals eren del Vilafant, l’equip va tornar a mostrar-se sòlid durant gairebé tot el partit per acabar-se emportant de forma merescuda la victòria.

Primers minuts igualats on només on els locals es mantenien en el partit gràcies als tirs lliures (10/15 en el 12’ i 24-20 en el marcador) i a errades en les primeres ajudes defensives. La millora en la defensa en els darrers 6’ del quart han permès un parcial de 8-18 per marxar de 6 al descans.

La tornada al partit no ha portat canvis importants en el joc i a cada intent dels locals d’acostar-se en el marcador un nou petit parcial visitant permetia anar ampliant l’avantatge (5-0 en el 22’ per 1-7 entre el 23’ i 26’, o un triple d’en Jordi tot després de rebre’n un d’en Youssef). Una cistella en el darrer segon d’en Sergi ens donava el màxim avantatge, +10.

El darrer quart, amb un Castelló pressionant ja des del 28’ ha estat un esforç de concentració per no atacar de forma massa precipitada. Tot i un bon control del partit fins al 34’, un parcial de 4-0 posava el 60-66 al 36’, però s’hi havia dubtes, s’han esvaït en tant sols dos atacs, penetració d’en Jordi i 2+1 de l’Adrià han tancat el partit al 38’ (60-71). Els errors en els tirs lliures dels darrers 2’ (1/4) no han permès acabar amb una diferència més amplia.

No hem fet un gran joc, però hem tornat a estar un EQUIP. Treballant bona part del partit el que volíem per tenir-ne els seus fruits en cada moment. La feina, en aquest aspecte, dels 12 jugadors, ha estat més que notable. Intentar destacar a algú seria injust pels altres, però sí agrairem la feina dels 3 júniors. La seva feina ha estat perfecte. Àngel 1’ en pista (per lesió), 3 punts, trencant les dues vegades al seu defensor. Pau Batlle, 5’ en pista, parcial 7-7. Pau Castillo, 20’ en pista. S’ha comportat com un base sènior, perdent el cap molt poques vegades (al 1r quart i per excés de defensa), sense perdre gairebé cap pilota, i anotant el bàsquet més espectacular del partit a assistència d’en Pere. Els 3 han estat el complement perfecte per l’equip.

Ara toquen 2 partits seguits a casa, més que complicats que ens han d’ajudar a assegurar el 2n lloc de la classificació.